Cătălin Scărlătescu a simțit că are noroc de când a întâlnit-o pe Doina.

Cătălin Scărlătescu i-a surprins pe toți atunci când a anunțat că va pleca în „America Express”. Ei bine, se pare că din dragoste, simpaticul jurat de la „Chefi la cuțite” a fost dispus să facă sacrificii. Aceasta a renunțat la confortul de acasă și a plecat pe „Drumul Aurului” alături de iubita lui.

Dacă ar fi fost întrebat în urmă cu an unde se vede în vara lui 2022, Cătălin Scărlătescu sigur nu ar fi spus că în „America Express”. Chef-ul a decis să își învingă anumite frici și să plece în una dintre cele mai palpitante experiențe. Pentru el, aventura a fost un pic mai riscantă, iar asta pentru că nu a plecat cu vreun prieten, ci chiar cu Doina, iubita lui.

Din experiența cuplurilor anterioare, toți au spus că alături de partener este cel mai greu. Scărlătescu nu a plecat urechea la așa ceva și a vrut să se convingă de unul singur dacă este sau nu adevărat ce se spune. Momentan, au trecut trei etape pe „Drumul Aurului”, iar el și Doina se înțeleg foarte bine. Mai au micile lor momente tensionate, dar le depășesc mereu cu brio.

Cum alungă Cătălin Scărlătescu ghinionul. Chef-ul are un ritual special de a atrage norocul de partea sa
Social Media

Cătălin Scărlătescu și-a pierdut răbdarea în „America Express”

Cătălin Scărlătescu și Doina s-au convins că o mare parte din cursele din „America Express” se bazează pe noroc. Până acum, cele mai norocoase au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cătălin nu prea a avut noroc la autostop, iar asta l-a demoralizat. Până în momentul în care a descoperit care este cauza ghinionului său.

Într-una dintre etape, chef-ul și iubita lui au observat că mașinile nu vor să oprească deloc la ei. Imediat cum Cătălin și-a schimbat tricoul cu unul alb, prima mașină a și oprit la ei. De atunci, acesta a considerat că schimbatul tricourilor va fi ritualul lui de aduce a norocului.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.