Fără doar și poate, Nea Marin și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri de prezentatori. Cei doi au la activ numeroase proiecte în care apar împreună, spre deliciul fanilor. De-a lungul timpului, relația dintre ei a evoluat foarte frumos, iar Liviu este ca un fiu pentru Nea Marin. Legătura dintre ei este atât de puternică încât, uneori, fiicele lui Nea Marin sunt geloase.

Nea Marin și Liviu Vârciu sunt mereu în tensiuni pe micul ecran. În realitate, cei doi se înțeleg de minune și nu și-ar imagina viața unul fără celălalt. Nea Marin și Vârciu fac o echipă pe cinste și nu este de mirare că în majoritatea proiectelor sunt implicați împreună. Cei care au privit emisiunile pe care le moderează Marin Barbu, sigur au remarcat faptul că între el și „fiul lui adoptiv” conexiunea este foarte puternică.

Liviu Vârciu a declarat, de multe ori, că Nea Marin este ca un tată pentru el. Asta se datorează și faptului că Liviu a rămas, de câțiva ani, fără figura paternă prezentă în viața lui. Prezentatorul „Poftiți pe la noi: poftiți prin țară” nu se limitează doar la titulatura de tată pentru Liviu, ci se și comportă ca unul.

Nea Marin și Liviu Vârciu sunt prieteni de mai bine de 10 ani

Acum câțiva ani, Marin Barbu a fost unul dintre pilonii de sprijin pentru Liviu Vârciu în unul dintre cele mai importante momente din viața lui. Nea Marin i-a împrumutat „fiului său adoptiv” o sumă frumoasă de bani pentru ca acesta sa își îndeplinească visul. Cu ajutorul lui, prezentatorul de la „Prețul cel bun” a reușit să își ridice casa mușt visată.

Relația dintre Nea Marin și Liviu Vârciu este mult mai profundă decât pare la TV. Cei doi se cunosc din 2007, iar de atunci și până acum au apărut numai împreună. Liviu și „tăticuțulul lui”, așa cum îi place să îl alinte, sunt solicitați și la evenimente. Având în vedere că formula este aceeași, distracția este garantată.

„Între noi s-a legat o prietenie frumoasă. O relație tată-fiu aș putea spune.  Relația asta a început în urmă cu 10 ani. Am fost și mergem în continuare împreună la evenimente. Chiar și cei din jurul nostru ne văd ca pe un tată și un fiu.”, a declarat, în trecut, Nea Marin pentru libertatea.ro.