Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit de curând, din cauza mai multor neînțelegeri. Artista își dorea să întemeieze o familie împreună cu el, însă planurile lui de viitor erau total diferite.

Cei doi au pus „stop poveștii de iubire”. Ceva mai târziu, au șters toate fotografiile din social media, pe care le aveau împreună. Vedetele s-au pus de acord că nu pot avea un viitor împreună și au ales să meargă pe drumuri diferite.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțire?

Într-adevăr, vedetele nu și-au zis pur și simplu „la revedere” și au trecut peste. A urmat o perioadă în care fostul cuplu a trăit un întreg război online cu spectatori. Și-au aruncat care mai de care mesaje veninoase prin distribuirea unor postări cu mesaje ascunse, și-au dat unfollow, apoi s-a resemnat fiecare.

Andreea a depășit perioada tumultoasă din viața lor, iar aceasta și-a regăsit pacea interioară. Vedeta le-a explicat urmăritorilor ei misterul fotografiilor cu mesaje codate de pe Instagram. De asemenea, ea le-a divulgat care este cea mai bună metodă de a trece peste o despărțire.

„Dragilor, cred că ați observat că de la un timp tot postez lucruri legate de legea de atracție și legate de gânduri. Fac asta pentru a le demonstra celor care nu cred că noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim.

E foarte important să facem ordine în gânduri, să gândim pozitiv și cu siguranță toate dorințele noastre și toate visurile noastre se vor îndeplini. Asta dacă avem grijă ce răspândim în Univers. Sper să vă ajute ceea ce postez, pe mine mă ajută mult. De la un timp, meditez și mă simt foarte bine”, a spus Andreea Bălan, pe Instastory.

Ce a dezvăluit Andreea Bălan pentru fanii de pe Instagram?

Într-o alta postare, cântăreața le-a transmis fanilor o învățătură foarte frumoasă despre dragoste și ego. S-ar putea spune că acesta a fost modul artistei de a-și recunoaște anumite greșeli din trecut. După cum bine știți, pentru a evolua în viață, trebuie să ne permitem să facem greșeli, dar mai presus de orice, să învățăm din ele. Având în vedere cuvintele înțelepte pe care le-a scris, se pare că Andreea Bălan este pe drumul cel bun către refacerea interioară.

Cum a trecut Andreea Bălan peste despărțirea de Tiberiu Argint. Metoda care ar putea ajuta toate femeile!
Instagram

„Ego-ul poate fi cel mai mare dusman al tau. Nu lasa mandria sa distruga ceva ce inima vrea sa repare. Am invatat in timp sa renunt la ego si sa imi ascult sufletul. Iubirea este cel mai frumos sentiment de pe pamant si suntem aici ca sa iubim si sa fim iubiti. ❤️”, a scris interpreta în descrierea pozei de mai sus.