Diana Dumitrescu este cunoscută publicului din România pentru silueta sa suplă și corpul său de invidiat. Vedeta a devenit de curând mămică, iar sarcina se pare că i-a adăugat 17 kilograme.

Diana a recunoscut că în momentul în care a rămas însărcinată, cântărea mai mult decât greutatea sa normală, însă se pare că acum ea își dorește să revină la numărul de kilograme de din-nainte. deși au trecut doar 2 luni de când a născut, ea a reușit să dea jos 12 kilograme, ceea ce este într-adevăr uimitor.

Cum a reușit actrița să slăbească 12 kilograme?

Diana a mărturisit că nu urmează nici o dietă și că refuză să mănânce doar mâncare sănătoasă. Ea s-a rezumat la a mânca ceea ce îi face plăcere, însă în cantități moderate. Recent, chiar a declarat că nu va reuși niciodată să mănânce doar piept de pui la grătar și salate, mai ales că este o împătimită a mâncărurilor tradiționale românești, cum ar fi sarmalele și ciorba.

Secretul vedetei stă în faptul că mănâncă normal, însă încearcă să nu mai mănânce absolut nimic seara. Pe lângă faptul că Diana este proaspăt mămică și asta o solicită fizic foarte tare, ea a ales să se întoarcă la antrenamentele la sala de forță.

De asemenea, ea a mai declarat că își dorește să slăbească natural și încet, fără să se extenueze. Până să ajungă la greutatea sa ideala, actrița mai are de slăbit doar 5 kilograme.