Claudia Radu, fostă concurentă a sezonului 8 „Chefi la cuțite”, a uimit pe toată lumea după încheierea show-ului de la Antena 1. Ea a reușit să se transforme total, după ce a slăbit enorm. Iată cum arată acum și dar și cum a reușit să scape de 43 de kilograme.

Claudia Radu de la „Chefi la cuțite” a slăbit enorm

Claudia Radu a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu, la „Chefi la cuțite”. După terminarea competiției, tânăra a început să meargă la sală și și-a schimbat total stilul de viață.

De curând, fosta concurentă a emisiunii culinare de la Antena 1 a dezvăluit cum a reușit să dea jos 43 de kilograme. Dacă mulți vor crede că și-a tăiat stomacul, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa. Claudia Radu a explicat că a adoptat un stil de viață sănătos, la care adăugat multă ambiție.

„Cheia succesului? Perseverența. Sunt atât de mândră de mine și de tot ce am realizat în ultimul an încât nu știu de unde sa încep. La sfârșitul acestei luni voi obține diploma de tehnician nutriționist si ajut deja o mulțime de oameni sa își îmbunătățească sănătatea și starea de bine prin intermediul alimentației”, a scris Claudia Radu pe Facebook.

„Nu în ultimul rând, sunt mândră ca am adoptat eu personal un stil de viață sănătos și până în prezent sunt posesoarea unui rezultat intermediar de -43 KG. Așa că nu renunțați oricât ar fi de greu! Toate lucrurile din viață, bune sau rele, se întâmplă cu un scop, important este ca TU să continui să lupți să obții ceea ce îți dorești cu adevărat”, a mai adăugat fosta concurentă de la „Chefi la cuţite”.

foto: instagram

Se pregătește să devină nutriționist

În prezent, Claudia Radu nu mai consumă carbohidrați și nici lactate. Dieta ei se bazează în mare parte pe proteine. Mai mult de atât, tânăra se pregătește să devină nutriționist cu acte în regulă.

Și pentru că știu cum e să te lupți cu kg în plus toată viața, în prezent urmez și un curs de nutriție pentru a deveni nutriționist acreditat și pentru a ajuta cât mai mulți oameni în situația mea?

Am deja alături de mine câteva persoane care au rezultate uimitoare, se simt extraordinar și nu fac foamea pentru a arăta bine? Am -33 kg până în prezent și am scăzut 6 măsuri la haine??? Iar kg remodelate pe masa musculară deja le-am pierdut numărătoarea, să tot fie 7-8 kg?”, scria în 2021 Claudia Radu, pe Instagram.