Cum a scăpat o adolescentă de 17 ani din gura rechinului: I-am băgat degetele în ochi!

O adolescentă de 17 ani, Addison Bethea, a povestit coșmarul pe care l-a trăit în timp ce se afla la plajă alături de fratele ei. Joia trecută fata a fost atacată de rechin, iar ulterior a suferit și o operație din această cauză.

Addison Bethea, o fată de 17 ani, se afla cu fratele ei la plajă joia trecută în Keaton, Florida. Fata căuta scoici în momentul în care a fost atacată de un rechin. Copila a fost salvată de fratele ei, în ultimul moment. Incidentul a avut loc joia trecută, pe 30 iunie 2022. După atac, tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde a fost și operată.

Cum a scăpat o adolescentă de 17 ani din gura rechinului

Din nefericire, adolescentei de 17 ani i se va amputa unul dintre picioare, deasupra genunchiului.

„Nu știam exact ce să fac, dar auzisem că trebuie să lovești rechinul în nas pentru a-l alunga, dar eu nu am putut să fac asta. Așa că am început să-l lovesc în față, apoi i-am băgat degetele în ochi și am încercat să-l alung de pe mine, dar m-a mușcat de mână”, povestește adolescenta de 17 ani.

Fratele acesteia, fiind pompier, a salvat-o. A urcat-o repede în barcă, i-a pus un garou pe picior pentru a opri sângerarea și a dus-o de urgență la cel mai apropiat spital.

„Am auzit-o scoțând un sunet, ca și cum era speriată. Am văzut rechinul și sângele, am înotat acolo și am alungat rechinul”, spune Rhett Willingham, fratele adolescentei.

Cum a scăpat o adolescentă de 17 ani din gura rechinului! Povestea este șocantă

Tatăl fetei: Nu este deloc vindecată, dar este în viață

Mama fetei, Michelle Murphy, a spus că adolescenta a devenit „puțin emoționată” atunci când i s-a spus despre amputare. Cu toate astea, copila a acceptat situația și știe că aceasta este cea mai bună cale de urmat. Copila continuă să fie pozitivă.

Deși a trecut prin clipe cumplite, tânăra continuă să fie pozitivă și plină de optimism. Pe patul de spital, adolescenta este înconjurată de rechini de pluș. Tatăl acesteia a scris pe Facebook un mesaj emoționant în care spune că fiica acestuia este o luptătoare.

„A trecut prin mai multe decât mi-aș fi putut imagina vreodată, dar este o luptătoare. Vă rog să vă rugați pentru ea pentru a trece pentru dificultățile cu care se va confrunta. Nu este deloc vindecată, dar este în viață și asta contează cel mai mult pentru noi”, a scris tatăl fetei.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.