Mihai Albu și-a făcut o mică petrecere la atelierul său, apoi a lucrat toată ziua.

Mihai Albu a împlinit frumoasa vârstă de 60 de ani, dar nu și-a dorit o petrecere. Creatorul de modă a fost sunat de fiica sa, dar fosta soție pare că l-a uitat complet. Ce a făcut acesta de ziua lui.

Mihai Albu a ajuns la vârsta de 60 de ani, iar pantofii creați de el sunt purtați de cele mai cunoscute personaje mondene. Acesta are încălțăminte pentru toate gusturile și, de multe ori, alege să lucreze pe modelul clientelor. Este cunoscut și ca „Arhitectul Pantofilor” datorită minunățiilor pe care a reușit să le realizeze.

Designerul nu și-a dorit nicio petrecere, ci a sărbătorit cu colegii săi la atelier. Restul zilei a muncit și a confecționat cele mai frumoase perechi de pantofi. Un lucru care l-a făcut și mai fericit este că fiica sa, Mikaela l-a sunat dis de dimineață să-i ureze „La mulți ani.” Fosta soție, Iulia Albu l-a dat uitării, el recunoscând că nu i-a transmis nimic.

„Am sărbătorit un pic la atelier, cu colegii. În rest, multă muncă. Sunt însă fericit că, la prima oră, la 8.00 dimineața, m-a sunat fiica mea, Mika. Mi-a urat ”La mulți ani, tati!”, era la bunici, știa că e ziua mea, i-am zis weekend-ul trecut, în care a fost la mine.”, a spus Mihai Albu pentru Ego.ro.

Social media

Mihai Albu este mulțumit de afacerea sa

Mihai Albu reușește să se întrețină destul de bine cu ajutorul atelierului său de creație. După doi ani de pandemie în care comenzile au fost mai reduse, totul a revenit la normal. A observat că tot mai multe femei au devenit mai chibzuite în ceea ce privește alegerea materialului, semn că vor să îi poarte o perioadă mai îndelungată.

„Mă bucur că am avut multe comenzi, că a început să se miște treaba. Vin la mine și viitoarele mirese și nuntașele. Am sesizat însă că, în ultima vreme, miresele cer modele care mai pot fi purtate și după nuntă, din piele sau din alte materiale speciale. Miresele aleg, în general, încălțăminte albă, cu reflexe argintii, și cu tocuri nu foarte înalte, de 8 sau de 10 cm. În schimb, nuntașele sunt mai curajoase, preferă și tocurile de 11 cm, în culori metalizate, argintiu, bronz, arămiu.”, a mai spus designerul.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.