Reclamă
Reclamă

Lionel Messi trăiește pe picior mare. Fotbalistul este mai fericit ca niciodată datorită succesului pe care îl are în ultima vreme. După Campionatul de Fotbal din Qatar, lucrurile s-au legat extrem de bine pentru el. Și, pentru că orice victorie merită sărbătorită ca la carte, Messi s-a distrat și el alături de prieteni.

Lionel Messi este un idol pentru întreaga comunitate de iubitori de fotbal și nu numai. În ultima vreme, starul de la PSG este în atenția tuturor deoarece pare de neoprit. Messi este unul dintre cei mai buni jucători din istorie, iar cele mai recente evenimente confirmă asta. Lionel are cele mai multe titluri din lumea fotbalului, iar asta nu poate decât să-l bucure.

După luni întregi în care a fost mereu ocupat și a muncit pentru a face performanță pe teren, Messi a decis să îmbine utilul cu plăcutul. Astfel, după ce a primit nominalizare la titlul de cel mai bun jucător din Ligue 1, celebrul fotbalist s-a distrat în Barcelona, la concertul celor de la Coldplay.

Lionel Messi este unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din lume

Cei care au văzut imaginile cu el nu s-au putut abține și l-au numit un adevărat norocos. Iar asta pentru că la Coldplay abia dacă se mai găsesc bilete.

Anul acesta vine la pachet și cu una dintre cele mai mari schimbări pentru Lionel Messi și pe plan profesional. La finalul lunii iulie, lui Messi îi va expira contractul lui PSG. Deși nu a vorbit cu subiect și predicat despre asta, un lucru este sigur. Lionel nu va rămâne pe dinafară!

Cum a sărbătorit Lionel Messi faptul că a primit nominalizare la titlul de cel mai bun jucător din Ligue 1

Surse din anturajul lui susțin că acesta ar fi primit una dintre cele mai bune oferte din partea celor de la Al Hilal. Adeversarii lui Ronaldo pare că sunt dispuși să plătească oricât pentru a-l avea în terenul lor pe Lionel.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro