Ruby își iubește bunica mai mult decât își iubește proprii părinți și este lesne de înțeles de ce.

Ruby este una dintre cele mai sincere și transparente artiste de la noi. Cei care sunt fanii ei de ani de zile, sigur știu că aceasta are o poveste de viață interesantă. Zi de zi, „Rubina” este alături de bunica ei, iar faptul că bătrânica o susține necondiționat nu este deloc întâmplător.

Ruby are tot ce își poate dori o artistă. Cariera ei merge ca pe roate, de popularitate nu duce lipsă, iar cei dragi îi sunt mereu alături. Vedeta vorbește destul de rar despre familia ei, însă bunica nu mai are nevoie de nicio prezentare.

„Mamaie”, așa cum o alintă Ruby, este foarte celebră pe internet. La un moment dat, artista i-a făcut chiar și pagină de Instagram pentru ca fanii să nu rateze nimic din viața ei. Ruby și bunica ei au o relație specială și se vede cu ochiul liber că bunica este topită după nepoata ei.

Cum a șantajat-o Ruby pe bunica ei să vină la București. Bătrâna și-a abandonat casa de la Medgidia de dragul nepoatei
Facebook

Ruby nu își imaginează viața fără Mamaie

Artista nu s-a lăsat pânâ când Mamaie nu a venit la Capitală. Deși a trăit o viață întreagă la Medgidia, bătrânica s-a sacrificat de dragul nepoatei. Nu i-a fost deloc ușor să se adapteze a viața de București, dar Ruby a avut grijă să nu-i lipsească nimic.

Totuși, multă lume se întreabă cum a ajuns Mamaie să dea viața de Medgidia pe viața de Capitală. Ei bine, Ruby a știut cum să o șanteze sentimental pe bunica ei. Toată copilăria, artista a fost crescută de Mamaie și tot ea este și persoana la care ține cel mai mult pe lumea asta.

Atunci când a fost timpul ca Ruby să meargă la liceu, a avut o dorință cât se poate de clară. Artista și-a dorit ca Mamaie să o însoțească peste tot. Dacă bătrânica refuza propunerea, Ruby era în stare să renunțe la studii. Cum pregătirea ei profesională și viitorul au fost mereu importante, Mamaie s-a sacrificat și a ajuns la Capitală.

@diana.blogger #chisinaumoldova #tiktok #bucurestiromania🇷🇴 #viral #dianablogger #foryoupage #fyp ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.