Tudor Ionescu este speriat de greutatea pe care o are acum și vrea să se îngrașe.

Tudor Ionescu este de nerecunoscut. Artistul a suferit una dintre cele mai mari transformări și a topit kilogramele ca prin magie. Toată lumea îl știa de pe vreme când cânta alături de colegul lui, Dan Deneș, iar acum, fanii au avut parte de un adevărat șoc.

Tudor Ionescu este un exemplu de ambiție, determinare și răbdare. Solistul trupei Fly Project nu a fost niciodată slab și toată lumea îl știa ca având câteva kilograme în plus. Într-o zi, artistul a pus piciorul în prag și a decis să facă o serie de schimbări în viața lui. Aceasta nu s-a mai simțit bine în pielea lui, iar acela a fost momentul în care a început totul.

În primele zile, Tudor Ionescu s-a gândit să apeleze la varianta mai ușoară. La un moment dat, artistul a întrebat-o pe Teo Trandafir dacă operația de micșorare a stomacului este avantajoasă. Sinceră din fire, Teo nu i-a recomandat asta. Ba mai mult, l-a sfătuit să slăbească încet, dar sănătos.

Cum a reușit Tudor Ionescu să slăbească 40 de kilograme. Artistul urmează aceeași dietă de mai bine de patru ani
Instagram

Tudor Ionescu pare o altă persoană din punct de vedere fizic

Tudor a început cu pași mici, dar siguri. Solistul Fly Project a început să consume alimente slabe caloric și să se hidrateze cu cel puțin 2 litri de apă de zi. în timp, rezultatele nu au întârziat să apară. Acum, artistul a topit mai bine de 40 de kilograme și simte că este în extrema cealaltă.

Oricât de mult și-ar dori să se îngrașe, Tudor Ionescu vrea să ăi acorde corpului său timpul de care are nevoie. Aceasta nu vrea să pună multe kilograme, dar simte nevoia ca acul cântarul să arate o valoare mai mare.

„Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul. La studio nu mănânc că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara.

Nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată. Beau șapte-opt litri de apă pe zi. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc, a declarat Tudor Ionescu, potrivit cancan.ro.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.