Roxana Chiriță s-a luptat o kilogramele o perioadă îndelungată. Aceasta s-a ambiționat și și-a dorit un corp mai suplu, ceea ce a și reușit. Acum arată ca un adevărat model și se simte mai bine ca oricând. 

Cântăreața a reușit să slăbească peste 25 de kilograme ținând o dieta slabă în calorii. Aceasta s mărturisit că stilul de viață haotic pe care l-a avut și mâncarea nesăntătoasă au dus-o la acel prag. S-a decis să consume o perioadă câteva salate pentru vedea o schimbare, iar în primă lună a slăbit cel mai bine. Astfel că s-a ambiționat să continue.

Roxana Chiriță se simte mult mai bine de când a slăbit și este mai sănătoasă. Totodată, reușește că nu mai transpire și poate să meargă pe tocuri pe distanțe mai lungi fără vreo problemă. Acum doar se menține si îi este mult mai ușor. Artista se simte mult mai bine de când a slăbit și este mai sănătoasă.

„Mergeam prin țară cu concertele și mă opream la tot felul de magazine și restaurante de unde îmi luam mâncare complet nesănătoasă. Înainte să slăbesc aveam deplină încredere în mine, nu eram deloc complexată de felul în care arăt, dar am zis că trebuie să încep să mănânc și eu mai sănătos. Și-am vrut să văd ce pățesc dacă mănânc și eu niște salate. Și după o lună, când am constatat că încep să apară primele rezultatele, am zis că nu trebuie să renunț. În prima luna am dat jos multe kilograme. Dieta a fost una slabă în calorii și m-a ajutat enorm și sportul. Rețeta clasică!”, a spus Roxana Chiriță în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Sursa foto: Social media

Roxana Chiriță: „Au devenit superficiali cu mine”

În momentul în care au început să se vadă primele rezultate, toată lume crede că te simți extraordinar, dar pentru vedetă nu a fost așa. Când a început să arate tot mai bine, oamenii au început să o trateze altfel. Majoritatea au devenit mai superficiali.

„Înainte să fiu slabă și să arăt așa, parcă oamenii ascultau și apreciau mai mult ceea ce cântam. După ce am reușit să dau jos kilogramele, după ce am început să am mai multă grijă la felul cum arăt, oamenii au devenit mai superficiali cu mine… D-asta am vrut să cânt înainte de a face orice altceva la tine în emisiune. Eu asta fac! Asta este viața mea! Iubesc muzica!”, a mai spus cântăreața.