Vârsta este doar un număr, iar asta a demonstrat-o clar o bătrână din Vaslui, care a reușit să pună un hoț pe fugă. 

Pare greu de crezut, însă este cât se poate de real. O bătrână din Vaslui în vârstă de 103 ani a reușit să alunge un hoț din casa ei. Tactica pe care a folosit-o femeia este pur și simplu uimitoare. Hoțul a intrat peste bătrână în locuință și a început să o lovească, cerându-i bani. Femeia nu și-a pierdut cumpătul.  

Tinca Baciu, o femeie în vârstă de 103 ani, locuiește singură într-un sat din județul Vaslui. Femeia nu și-a pierdut cumpătul atunci când un bărbat mascat, înarmat cu un cuțit și cu mâinile acoperite cu ciorapi, a intrat în casa ei, a lovit-o și i-a cerut bani. 

Cum a alungat o bătrână hoțul din locuință

Bătrâna l-a recunoscut imediat pe bărbat, după gesturile pe care le făcea acesta, așa că i-a spus: „Eu o să mor. Costele, dă-mi oleacă de apă, să-mi sting sufletul”. 

Crezând că a omorât-o pe bătrână, bărbatul s-a speriat. I-a pus o lumânare aprinsă în mână și a fugit din casa ei. Femeia a ajuns la spital, având trei coaste rupte, o ureche tăiată și alte răni provocate de hoț. 

De asemenea, bunica Tinca, așa cum este cunoscută în satul în care locuiește, l-a dat pe hoț pe mâna poliției. Femeia a spus că nu are nicio pretenție de la agresor. 

Cum a reușit o bătrână de 103 de ani să alunge un hoț. Tactica pe care a aplicat-o te va lăsa fără cuvinte

„Nu îmi e frică de moarte”

„Când mă bătea, eu i-am zis: Tu crezi că mie mi-e frică de moarte? Nu-mi e. Să fii tânăr și să ajungi să stâlcești în casă un bătrân, ca să îți dea bani din sărăcia lui, asta înseamnă că tu, care vrei să mă omori pe mine, ești deja mort, dar nu-ți dai seama. Dumnezeu le măsoară pe toate. Acum eu am 103 ani. Am trecut și peste asta”, a spus Tinca Baciu, conform vremeanoua.ro. 

Femeia în vârstă de 103 ani a mai spus că îl iartă pe bărbatul care a atacat-o în locuința ei și că rămâne să îl ierte și Dumnezeu. 

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.