Există cineva care îți poate spune cum să scapi sigur de kilogramele în plus? Printre sutele de diete și rețete minune care promit să te ajute rapid să slăbești, cei mai îndreptățiți să dea sfaturi în acest sens sunt chiar cei care au trecut deja prin acest proces.

Monica Anghel se poate mândri cu faptul că a reușit să slăbească 30 de kilograme, iar diferența se vede în felul în care artista arată în prezent.

Care este secretul ei?

Multă iubire de sine. Ea a ales să se concentreze pe o alimentație sănătoasă, sport și să facă tratamente de înfrumusețare. În doar 8 luni, rezultatele eforturilor ei s-au arătat.

Ea a povestit cum obiceiurile sale alimentare nu au fost niciodată sănătoase. Monica alegea mereu să mănânce târziu datorită programului său încărcat și niciodată nu acorda atenție alimentelor pe care le consuma. Chiar dacă se îngrășase, artista a declarat că întotdeauna s-a simțit bine în pielea ei și acest lucru nu i-a afectat stima de sine.

Cântăreața s-a simțit mereu iubită de oamenii din jur și de partenerul său, tocmai de aceea nu a încercat niciodată să slăbească.

Monica Anghel a avut niște probleme de sănătate care i-au afectat coloana, iar în urmă cu doi ani a suferit o operație care i-a dat de gândit. Mediul i-a recomandat să slăbească pentru a reduce presiunea care era pusă pe coloană, iar ea a ales imediat să îi urmeze sfaturile.

Acum, când are cu 30 de kilograme mai puțin, vedeta se simte minunat. Ea își dorește să fie sănătoasă pentru a-și putea duce viața mai departe și pentru a fi alături de fiul său.