Mihai Trăistariu, declarații despre cea mai grea perioadă din viața lui. Artistul s-a confruntat cu depresia

Mihai Trăistariu se număr printre artiștii care s-au confruntat cu depresia și stările de anxietate. Timp de doi ani, cântărețul s-a luptat cu gândurile negre, iar revenirea nu a fost una ușoară. Artistul a vorbit despre cea mai grea perioadă de viața sa și despre cum a reușit să se repună pe picioare.

În urmă cu ceva ani, chiar după succesul de la Eurovision, Mihai Trăistariu s-a confruntat cu o depresia grea. Faima acestuia a început să scadă, fapt ce l-a adus într-o situație nu tocmai bună. Vreme de doi ani, artistul s-a confruntat cu o depresie, iar drumul spre optimism a fost unul lung și anevoios. Deși acum privește cu lejeritate spre acea perioadă, Mihai Trăistariu recunoaște că a trecut prin momente dificile.

„De-a lungul anilor am avut chiar și depresie. Acum vreo 10 ani, am avut o depresie care m-a ținut 2 ani de zile. Probabil după Eurovisionul din 2006 mi-a scăzut succesul și este și normal să se întâmple asta. Nu poți s-o ții langa, toată viața, în vârf. N-ai cum! Am avut mici supărări, că nu mai sunt difuzat la radio, că nu știu ce…dar m-am remontat singur.”, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit WOWbiz.ro.

Cum a reușit Mihai Trăistariu să scape de depresie! Artistul a fost măcinat timp de doi ani de gânduri negre. „Mi-a scăzut succesul și…”
Instagram

Cum a reușit Mihai Trăistariu să scape de depresie

Din fericire, Mihai Trăistariu a reușit să își alunge gândurile negre și să revină la optimism. Artistul a mărturisit că singur a scăpat de depresie, antrenându-se în tot felul de activități. Refugiul în acea perioadă grea l-a găsit în literatură, iar încet și cu voință a reușit să se remonteze și să privească, din nou, încrezător spre viitor.

„Am început să citesc foarte mult. Am recuperat din copilărie. Chiar dacă eram tocilar, nu citeam! Eu învățam matematică, am fost olimpic. De vreo 5-6 ani citesc tot ce-mi pică în mână, multe cărți de dezvoltare personală. Am învățat singur că trebuie să-ți umpli programul, trebuie să ieși tot timpul din casă, să nu stai singur și toate gândurile negre dispar. Mă bag singur în multe chestii ca să nu mă gândesc la cât de nașpa sunt viața sau pandemia”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.