„Sinceră să fiu în primele luni nu ne înțelegeam deloc! Apoi, lucrurile s-au așezat și au venit sentimentele puternice.”

De aproape 20 de ani Mihai Petre și Elwira formează un cuplu. Cei doi au o familie fericită și două fetițe de care sunt foarte mândri. Puțină lumea știe însă cum a început povestea de dragoste dintre cei doi. Aceștia s-au cunoscut în pași de dans, însă nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. La început nu s-au prea înțeles, iar sentimentele au venit după ceva timp.

Mihai Petre și Elwira s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, prin intermediul dansului. Aceștia au devenit parteneri de scenă, însă sentimentele nu s-au aprins de la prima vedere. Elwira Petre a declarat că la început a fost destul de greu să se înțeleagă cu partenerul său, însă cu timpul l-a descoperit pe adevăratul Mihai Petre. A văzut în el un tânăr cu aceleiași principii și aceeași determinare ca și ea.

„Relația noastră nu a fost dragoste la prima vedere. Iar asta a contat foarte mult, cred eu. Ne-am întâlnit pentru că am vrut să dansăm împreună. Iar scopul nostru era unul clar: să performăm. Avem amândoi ambiția în sânge. Când am văzut că și Mihai are aceeași dorință de a lupta pentru acest ideal, am rămas impresionată.

Apoi, am descoperit că ne înțelegem pe mai multe planuri. Iar după luni în care doar dansam împreună, am ajuns să simțim scânteia. Am știut că suntem foarte atrași unul de celălalt. A contat mult că ne-am cunoscut înainte destul de bine. Nu a fost dragoste la prima vedere. Sinceră să fiu în primele luni nu ne înțelegeam deloc! Apoi, lucrurile s-au așezat și au venit sentimentele puternice.”, a declarat Elwira Petre, potrivit viva.ro.

Cum a reușit Mihai Petre să își cucerească partenera! La început cei doi nu s-au înțeles prea bine
Social media

Mihai Petre a făcut primul pas

După ceva timp, în care au format un cuplu doar pe ringul de dans, Mihai Petre a decis să facă primul pas. Acesta i-a demonstrat partenerei sale că este un om de încredere și își dorește o relație serioasă. Așa că nu a mai stat mult pe gânduri și a plecat în Polonia să își cucerească partenera.

„Da, am apreciat că Mihai a venit în Polonia! Noi am dat o probă în Moldova și am petrecut trei zile împreună. Apoi fiecare s-a întors în țară. A doua zi, Mihai m-a sunat să mă anunțe că vine câteva săptămâni în Polonia. M-a impresionat să văd că este un om foarte hotărât, serios. Că îi plac lucrurile bine făcute și că nu lasă loc de greșeală.

Am descoperit că avem aceeași direcție și este foarte important pentru un cuplu ca partenerii să tragă în aceeași direcție. Am avut foarte mare încredere în el. Știam că este un profesionist, că este extrem de ambițios și că își dorește să facă lucrurile la un nivel înalt. Iar asta mi-a plăcut enorm la el.”, a mai spus Elwira Petre.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.