Mihaela Radulescu le face concurență multor adolescente.

Mihaela Rădulescu nu mai ate nevoie de nicio prezentare. Diva face parte din garda veche a prezentatoarelor și, de ani buni de zile, a încântat publicul din fața micilor ecrane. Cei care au urmărit-o cu atenție, sigur au observat că aceasta este neschimbată. Ba chiar arată mult mai bine, iar secretul este unul simplu.

Mihaela Rădulescu este una dintre vedetele care au înțeles de la bun început ce înseamnă să fie persoană publică. Vedeta a conștientizat că statutul de persoană publică vine la pachet cu anumite responsabilități, așa că a trecut la treabă. Mihaela a lucrat constant să arate impecabil, iar în prezent, poate spune că este cea mai bună versiune a ei.

Trecerea timpului a fost destul de blândă cu Mihaela Rădulescu, iar imaginile vorbesc de la sine. Vedeta arată foarte bine și primește constant întrebări legate de silueta ei și cum reușește să se mențină în formă. Mihaela vorbește mereu deschis despre acest subiect și asta s-a întâmplat și acum. Diva a recunoscut că face foarte mult sport, însă acesta nu este singurul secret care o ajută să se mențină în formă.

Cum a reușit Mihaela Rădulescu să se mențină în formă de-a lungul anilor. Vedeta a dezvăluit secretul
Arhivă presă

Mihaela Rădulescu jonglează între disciplină alimentară și sportivă

Fosta vedetă de la PRO TV nu consumă nici alcool, iar atunci când este pe platourile de filmare, are foarte mare grijă la alimentație. Deși tentații există la tot pasul, aceasta încearcă să stea cât mai departe de el, iar până acum, a reușit.

Mihaela mai are un as în mânecă pe care a ținut să-l împărtășească cu fanii ei. Aceasta nu consumă deloc alimente sărate înainte de a merge la culcare. Poate părea ciudat, dar se pare că asta o ajută să nu se trezească umflata la față dimineața. Toate aceste mici trucuri o ajută pe divă să aibă un corp de invidiat. Și, pentru că dau rezultate de ani de zile, nu are de gând să renunțe la ele.

„Eu nu beau alcool niciodată, iar asta din start te menține bine. Sport fac aproape zilnic. Sunt zile în care nu am chef sau nu am timp, dar la două-trei zile tot fac ceva sport. În perioada de filmare am un regim controlat de mâncare. Nu mănânc sărat seara ca să nu mă trezesc umflată la față. Țin cont de lucrurile astea. Încerc să nu mănânc mai mult decât este cazul. Încerc să mănânc mai sănătos decât de obicei”, a declarat Mihaela Rădulescu, pentru VIVA!.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.