Iulia Albu a consultat o serie de specialiști pentru problema căderii părului și a decis să împărtășească cu toți urmăritorii ei, secretul. Mai mult decât sigur, toate fetele s-au înghesuit să vadă ce a povestit vedeta.

Iulia nu a descoperit un alt șampon care face minuni, așa cum toate promit, sau vreo pastilă fermecată, Aceasta a respectat cu strictețe un set de reguli care s-au dovedit a avea rezultatele mult așteptate. Nu s-a întâmplat peste noapte, dar a avut succes!

„Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză”, a mărturisit vedeta pe Instagram.

Cum a scăpat Iulia Albu de căderea părului?

Iulia Albu a mai explicat și în trecut că stresul este unul dintre factorii principali care determină căderea părului pentru toată lumea, nu doar în cazul ei.  Din cauza carierei sale în showbiz, aceasta a avut multe momente în care a fost afectată de criticile din partea urmăritorilor.

Astfel, toate situațiile stresante pe care le-a trăit vedeta, și-au pus amprenta pe podoaba capilară. De sigur, au existat și alți factori externi precum aranjarea excesivă a părului având în vedere toate aparițiile ei la televizor. Lucrurile s-au schimbat vizibil abia din momentul în care Iulia a rezolvat problemele cu stresul.

„Secretul este să ALEGI ca dintr-un anumit moment încolo vocile care te-au rănit sa devină zgomot de fundal si nimic mai mult. Naturaleţea este şi va fi mereu apreciată. Viaţa se trăieşte în afara Instagramului. Când ajungi să traieşti însă, pe aceste platforme, lucrurile devin periculoase.”, a spus vedeta.

Care sunt metodele care au funcționat împotriva căderii părului?

Pentru a ajunge să aibă din nou o podoabă capilară deasă și sănătoasă, Iulia a început să se trateze din interior spre exterior. Astfel, după ce a rezolvat cu stresul, și-a creat o dietă echilibrată și face sport, vedeta a apelat și l-a un tratament special pentru scalp. Rezultatul a fost excelent!

„Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport.”, a explicat Iulia pe Instagram.

Cum a reușit Iulia Albu să scape de căderea părului. Metoda pe care orice femeie trebuie să o știe
Instagram

Aceasta s-a postat pe Instagram complet naturală pentru a da încredere tuturor, că pot reuși. Cheia pentru un păr sănătos este să descopere rețeta personală de vindecare. Aprecierile nu au întârziat să apară pe Instagram, Iulia fiind copleșită de complimente.

„De mii de ori mai frumoasă”, i-a comentat o fană la poză.