Irina Rimes recunoaște că venirea în România nu a fost așa ușoară cum ar fi crezut.

Irina Rimes a venit în România în urmă cu un deceniu și a cucerit publicul de aici. În prezent, se bucură de multă notorietate, ajungând să fie una dintre cele mai iubite artiste. Cu toate că piesele sale au răsunat la radio, adaptarea nu a fost atât de ușoară precum ai crede.

Irina Rimes și-a câștigat publicul românesc prin talentul și dedicarea sa. Originară din Republica Moldova, aceasta a migrat și se bucură de această alegere. Industria muzicală este mult mai variată, astfel a reușit să se facă auzită și să fie plăcută de toată lumea. Deși piesele sale ajungeau în topuri, ea nu s-a simțit mereu bine după ce a venit în România.

Cântăreața recunoaște cât de greu i-a fost la început și chiar s-a luptat cu „depresia emigrantului.” Colegii de breaslă din Moldov au ajutat-o să se adapteze cât mai ușor și să înțeleagă cum merg lucrurile aici. Accentul său niciodată nu a deranjat-o și chiar îi place. A reușit să evolueze în această țară și acum se mândrește cu alegerea făcută.

„Nu pot nega că, la început, mi-a fost mai greu. Cu timpul, m-am obișnuit. Am avut momente și în care pot spune că am avut depresia emigrantului, însă, din fericire, am reușit să trec repede peste. Pentru asta am să le mulțumesc colegilor mei moldoveni, care au fost alături de mine și m-au susținut. Cu timpul, bineînțeles că mi-am făcut prieteni noi în industrie și totul a devenit din ce în ce mai familiar. Nu am avut niciodată complexe din cauza accentului, căci până și în ziua de astăzi el nu a avut de suferit. Am dobândit un vocabular mai bogat în limba română, la schimb, și, în general, am văzut și am simțit doar evoluție.”, a spus Irina Rimes într-un interviu pentru Viva.

Social media

Ce regrete are Irina Rimes

Irina Rimes își trăiește viața după propriile sale reguli și recunoaște că nu are niciun regret. Aceasta știe că lucrurile nu pot fi schimbate și preferă să le accepte fără să aibă vreo problemă. „Greșelile își au rostul lor”, o spune chiar ea și se bucură de dezvoltarea de care a avut parte, atât ca artist muzical, cât și ca om.

„De când mă știu, îmi trăiesc viața fără regrete. Poate pentru că nu cred în ele sau poate pentru că sunt de părere că lucrurile care nu pot fi schimbate trebuie să rămână ca niște momente ale istoriei trecutului tău. Și greșelile își au rostul lor, ele te formează, te fac ceea ce ești astăzi, te fac să vezi viața așa cum o vezi acum. Iar într-un final, devii suma experiențelor pe care le ai de-a lungul vieții și, din punctul meu de vedere, tot ce poți să faci este să te bucuri, nu să regreți.”, a mai spus Irina Rimes.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.