Alexandra Stan s-a căsătorit, în urmă cu doar câteva săptămâni, cu bărbatul vieții sale. Nimeni nu se aștepta ca frumoasa artistă să facă marele pas, având în vedere traumele pe care le-a trăit în fostele sale relații. Vedeta a simțit că el este bărbatul alături de care ar vrea să trăiască pentru totdeauna și a acceptat să îi fie soție. Cei doi s-au căsătorit în mare secret și au pus totul la cale până la cel mai mic detaliu.

Alexandra Stan a dat din casă

Cântăreața a postat câteva imagini de la marele eveniment, la câteva zile după ce a acesta a avut loc. Cel mai regret al ei a fost că nu i-a putut avea alături pe cei dragi într-una dintre cele mai importante zile din viața sa, dar s-a bucurat la maximum de fiecare moment. Acum, după ce toată agitația a trecut. Alexandra Stan a dat tot din casă și le-a vorbit fanilor ei despre cum a reușit Emanuel să o cucerească și cum a început totul.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele.”, a declarat Alexandra Stan.