Află care este cel mai mare viciu al artistului formației „The Motans” și cum a reușit să scape de acesta.

Denis Roabeș nu se ascunde și a dezvăluit care este cel mai mare viciu al său. Ei bine, acesta a recunoscut că a fumat destul de mult, însă, a avut puterea necesară de a se lăsa de fumat.

Mai mult decât atât, solistul trupei „The Motans” a dezvăluit cum a reușit să se lase de fumat, tehnică pe care i-a împărtășit-o lui Damian Drăghici.

Denis Roabeș: „De fiecare dată când vreau să las fumatul, îmi pun un deadline”

@themotans.music

Fii ca Denis, iubește să trăiești sănătos !❤️@themotans

♬ sunet original – fan page

„Fumatul l-am lăsat de curând. Am fumat foarte mulți ani, neserios aș putea spune. Eu iubeam, două, trei luni să fumez, după care mă lăsam. Eu am o tehnică foarte bună de lăsare a fumatului: de fiecare dată când vreau să las fumatul, îmi pun un deadline.

Adică, uite, începând cu ziua de azi, până pe 1 august, eu nu o să fumez nicio țigară. Și iau și prind un om pe care îl iubesc foarte mult și în fața căruia eu nu pot să-mi încalc cuvântul și-i spun: până pe 1 august, eu îți promit că nu o să mai fumez nicio țigară. Și atunci eu trebuie să mă țin de cuvânt pentru că nu pot să-mi încalc cuvântul.” a declarat Denis Roabeș

În urmă cu doar o lună, Denis Roabeș s-a logodit cu aleasa inimii sale. Cei doi s-au cunoscut la un concert de-al artistului și sunt împreună de mai bine de cinci ani de zile. Cât despre cererea în căsătorie, acesta spune că totul s-a întâmplat pe loc, fără a fi planificat în prealabil.

„A fost ceva spontan, ceva stupido-romantico-funny, în stilul meu… Dar a fost pe cât se poate de sincer și cu tot sufletul din ambele părți. Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas important în viețile noastre.”  a declara Denis Roabes, pentru publicația  Viva.

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.