Daniel Buzdugan este unul dintre numele ce se află de mult timp pe scena mondenă românească. De-a lungul carierei a bifat mult, iar în ultimii ani și-a construit un drum frumos în radio. A învățat de mic să își valorifice talentele și să fie remunerat pentru ele. Cum a reușit să câștige primii bani?

În cadrul unui podcast, Daniel Buzdugan s-a lăsat cuprins de spiritul sărbătorilor ce se apropie și a rememorat ziua în care a reușit să câștige primii bani. Totul se întâmpla acum mulți ani, în ziua de 24 decembrie. Daniel Buzdugan avea doar 7 ani atunci când s-a văzut cu buzunarele pline, după ce a muncit din greu.

În Ajunul Crăciunului, mergând cu mai mulți copii la colindat, a realizat că are voce și că talentul său îi poate aduce bani. După ce a colindat câteva case alături de prietenii săi, a pornit spre o „carieră solo” și a plecat singur la colindat. Când a terminat rămăsese fără voce însă cu buzunarele pline.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Primii bani i-am câștigat așa. Să vezi cum a fost, eram într-o seară de 24 decembrie, cred că aveam vreo șase ani și stăteam în fața blocului. Niște băieți mai mari ca mine au ieșit în seara aia la colindat. Mi-au zis «hai cu noi». Am realizat că cântam cel mai bine, că toți oamenii îmi dădeau bani. Am zis la un moment dat, cu mândria din mine «mă duc la colindă singur, nu mai merg cu voi». Și am început să bat la ușă, dar puteam intra ușor la toate blocurile din cartier. La un moment dat nu mai aveam voce, pentru că fusesem la atâtea apartamente încât nu mai puteam. A fost seara de Crăciun care mi-a adus primii bani.”, a declarat Daniel Buzdugan, potrivit cancan.ro.

Cum a reușit Daniel Buzdugan să câștige primii bani! Vedeta a rămas fără voce dar cu buzunarele pline Social media

24 decembrie, dată importantă pentru Daniel Buzdugan

Data de 24 decembrie este una importantă pentru Daniel Buzdugan. Atunci a făcut primii bani și tot atunci, ani mai târziu, a devenit pentru prima oară tătic. Chiar în Ajunul Crăciunului soția acestuia a adus pe lume un băiețel. Momentul l-a luat pe nepregătite, iar până s-a dezmeticit deja devenise tătic și cunoștea o altfel de iubire.

„Tot într-o seară de Crăciun, pe 24 decembrie, Doamne Doamne mi-a trimis îngerașul familiei, pe Luca, băiețelul nostru, care s-a născut pe 24 decembrie. Era pe 24 decembrie pe la ora 3 dimineața, soția îmi zice «băi, mi s-a rupt apa». Zic «Ok, și? Mă scoli la ora 3 să îmi spui că ți s-a rupt apa?», «Păi gata, înseamnă nașterea!».

M-am dus eu pe acolo prin bucătărie, am băut un pahar cu apă. M-am băgat înapoi în pat. Zice «Hai să mergem, să chemăm un TAXI, să mergem la spital!». Și am ajuns la spital, la Elias și cânta Ștefan Bănică la televizor, la PRO TV, a fost foarte frumos. Crăciunul pentru noi e dublă sărbătoare!”, a mai spus Daniel Buzdugan.