Bianca Drăgușanu are o siluetă de invidiat la cei 40 de ani ai săi. Cu toate acestea, vedeta recunoaște că în trecut cântărea chiar și 90 de kilograme.

Pentru a avea o talie de viespe, Bianca a făcut tot ceea ce i-a sta în putere pentru a ajunge la un număr de kilograme ce să o mulțumească pe deplin.

„Eram cea mai masivă persoană..”

Sursa: Colaj Substanțial

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ţinut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală.

De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă. Terminam liceul şi eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simţeam confortabil.” a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

În doar jumătate de an, Bianca Drăgușanu a slăbit mai bine de 30 de kilograme. Nu a urmat o dietă recomandată de un nutriționist, ci și-a creat singură una. Zi de zi mergea la stadion, urca sute de scări, și alerga pe teren îmbrăcată în trening și cu celofan. Chiar și când termometrele indicau o temperatură de 40 de grade, Bianca Drăgușanu nu se oprea din antrenament, ci făcea abdomen.

Vedeta recunoaște că uneori alerga într-atât de mult, încât îi venea să urle. Cât despre alimentație, aceasta spune că mânca foarte puțin, însă urma o regulă nescrisă: nu sărea peste micul dejun. Din cauza alimentației nepotrivite din acea perioadă în care voia să dea jos kilogramele în plus, Bianca s-a ales cu probleme stomacale.

„În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. Am ţinut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan şi trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene… Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere. Mâncam foarte puţin. Nu săream niciodată peste micul dejun, nu o fac nici astăzi. Mi-am distrus şi stomacul în perioada aceea.” a mai declarat Bianca Drăgușanu