„Este absolut minunat. I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea.”

Anghel Damian și Theo Rose formează unul dintre cele mai noi cupluri de pe scena mondenă. Relația lor a luat pe toată lumea prin surprinderea, iar povestea lor de iubire pare să se contureze frumos. Cei doi au trecut la nivelul următor și în curând vor deveni părinți. Theo Rose l-a prezentat pe iubitul ei părinților, iar aceștia s-au declarat cuceriți de viitorul ginere.

Chiar dacă se află încă la început, Theo Rose și Anghel Damian nu au pierdut timpul. Cei doi se iubesc cu patos și în curând vor deveni părinți. Acest lucru a adus multă bucurie, mai ales în familia artistei. Mama cântăreței a dat din casă și a vorbit despre viitorul ginere. Se pare că Anghel Damian a reușit să o cucerească și are numai cuinte de laudă la adresa lui.

Mama lui Theo Rose s-a arătat impresionată de partenerul de viață al fiicei sale. Se pare că acesta este extrem de iubitor și grijuliu cu fiica sa. Are grijă să îi acorde atenție, să nu îi lipsească nimic, iar toate aceste lucruri nu au putut decât să o bucure pe mama artistei.

„Ne bucuram de aceste momente frumoase alături de ei. Este incredibil ce se întâmplă. Theo este bine și se bucură de această perioadă frumoasă din viață ei. Anghel Damian este așa cum nu am mai văzut până acum. Un băiat înțelept, cu un rost în viață. Este o persoană caldă și plăcută. Este absolut minunat.

I-am și zis că este ceva ce nu vezi tot timpul! Pe lângă asta, el este foarte responsabil cu fiica mea. Este ceva ce noi nu am mai văzut. Are grijă de ea să nu se obosească prea mult, să îi fie bine. O iubește și o protejează la fiecare pas.”, a declarat mama lui Theo Rose, potrivit click.ro.

Cum a reușit Anghel Damian să își cucerească viitoarea soacră! A lăsat-o fără cuvinte. „Așa ceva ce nu am mai văzut.”
Facebook

Vor ajunge cei doi în fața altarului?

Mama lui Theo Rose este extrem de încântată de Anghel Damian și și-ar dori ca acesta și fiica sa să ajungă în fața altarului. Însă, se pare că aceștia nu se gândesc încă la nuntă. Au pentru moment alte priorități, iar despre o căsătorie nu s-a discutat nici în familie. Cu sau fără nuntă, este clar că Anghel Damian și Theo Rose se iubesc și povestea lor va continua mult timp.

„Nu am discutat cu ei despre nuntă, pentru că este strict problema lor. Noi, ca părinți, trebuie să avem mintea deschisă, să gândim deschis. Nu mai trăim vremurile care erau acum o sută de ani. S-au schimbat lucrurile, au evoluat, s-au modernizat! Important este ca ei să fie bine. În rest, totul se face în timp și cu calm. Dacă este să fie nuntă bine, dacă nu, asta este. Ce e dat de la Dumnezeu o să se întâmple.”, a mai spus mama lui Theo Rose.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.