Andreea Bălan a trecut cu zâmbetul pe buze peste toate comentariile răutăcioase pe care le-a primit.

Andreea Bălan a crescut pe scenă, fiind prezentă în industria muzicală de la 13 ani, în trupa Andre. Ea a devenit o vedetă încă din perioada adolescenței, dar nu a simțit un comportament diferit al colegilor ei. Odată cu înaintarea în vârstă, a început bullying și asupra sa, indiferent că venea de la internauți sau de la presă.

Deși pare că are o viață perfectă, nu a fost mereu așa. Andreea Bălan s-a luptat cu numeroase comentarii negative și articole de presă care i-au făcut mult rău. Cu toate astea, ea a trecut peste, reușind să facă față cu brio. De cele mai multe ori, ele au avut un efect invers și făcea mai multe decât înainte.

Andreea Bălan recunoaște că a fost ambiționată de astfel de mesaje, în loc să fie descurajată, cum s-ar întâmpla în cele mai multe cazuri. Aceasta a muncit și a demonstrat că ea poate, indiferent de circumstanțe. Cântăreața este un model de urmat pentru tinerele din ziua de astăzi, fiind un exemplu de muncă și ambiție pentru ceea ce îi place.

Social media

„Eu nu am primit bullying în școală, ci mai târziu. Foarte mulți ani m-au deranjat articolele și comentariile negative pe care le primeam. Voiam să demonstrez că eu pot. Se scria că nu pot, eu pot de zece ori. Îmi luam ambiția de acolo, deși pe unii i-ar putea demoraliza. La mine a avut efectul invers, e foarte ciudat.

Cu cât vedeam comentarii negative, că nu cânt, nu dansez, că sunt slabă, a da, vă arăt că eu pot să fac. Am făcut de toate, am scos clipuri peste clipuri și albume peste albume. Nu știu de ce, poate din cauza rănilor din copilărie a avut efectul ăsta. M-au încărcat, dar exista și o suferință fiindcă mă deranjau și știam că pot sau că nu e corect ce se scrie. E dificil când vezi că se scrie în presă lucruri neadevărate și tu știi că nu ești așa.”, a spus Andreea Bălan în podcast-ul moderat de Radu Constantin.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.