În ultima perioadă, Adriana Bahmuțeanu începuse să aibă ceva probleme cu kilogramele în plus. Vedeta s-a revoltat atunci când a văzut cum cântarul începe să arate din ce în ce mai mult, așa că a luat atitudine.  Acum, a reușit să slăbească aproximativ 20 de kilograme, apelând la ultima invenție în materie de slăbit.

Adriana Bahmuțeanu a început un proces de slăbire și deși a reușit să dea jos aproape 20 de kilograme nu are de gând să se oprească aici. Vedeta a mărturisit că și-a schimbat regimul alimentar și la sfatul unui medic a apelat la ceea ce numește „ultima invenție în materie de slăbit”. Mai exact, pe lângă o dietă sănătoasă, aceasta face și niște injecții care „anihilează” pofta de mâncare din creier.

„Eu m-am dus la doctor, am zis că pocnesc, mi-am schimbat toată garderoba că nu mă mai cuprindea nimic și m-a pus pe dieta asta. Nu te înfometează, am renunțat la pâine, m-am dus cu analizele făcute și injecțiile astea primite anihilează pofta de mâncare din creier. E ultima invenție în materie de slăbit, e brevetată, nu știu cum se numește, dar nu e nimic experimental, se fac timp de șase luni. Îți trebuie rețetă și doar cu recomandarea medicului le iei. Iau vitamine, am un program foarte ok.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Cum a reușit Adrian Bahmuțeanu să slăbească 20 de kilograme! Metoda prin care și-a „anihilat” pofta de mâncare
Facebook

Ce dietă urmează Adriana Bahmuțeanu?

Adriana Bahmuțeanu nu este încă mulțumită de rezultatul obținut și își dorește să mai dea jos câteva kilograme, iar pentru asta ține o dietă echilibrată. Vedeta nu se înfometează, însă are grijă la ceea ce mănâncă. Elementele principale din alimentația acesteia sunt fructele și legumele.

„Am slăbit precum economia României. Nu chiar 20 de kilograme în cap, dar sunt pe drumul cel bun, aveam vreo 86 de kilograme. Din fotomodel, ajunsesem fotopurcel. Acum am început să intru în vechile haine, unele chiar îmi sunt largi.

Sunt într-un proces continuu, mănânc foarte multe vegetale crude, ronțăi câte ceva, mănânc salate și fac niște injecții. Dimineața mănânc un ou fiert, un măr, un biscuit, fructele e bine să le mănânci dimineața.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.