Vica Blochina este un exemplu de ambiție și putere pentru toate femeile care o urmăresc și nu numai. De-a lungul timpului, aceasta s-a prezentat mereu cu un zâmbet larg pe buze, dar puțini sunt cei care știu cât de greu i-a fost să ajungă până aici și ce povești se ascund în spatele pozitivismului său.

Vica Blochina nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta are o poveste de viață demnă de scenariul unui film și a demonstrat că este mult mai puternică decât o consideră cei din jurul ei. În prezent, blondina a ajuns în punctul în care are tot ce își dorește, dar puțini sunt cei care știu prin ce a trecut pentru a ajunge aici.

Deși nu îi stă în caracter să povestească lucrurile mai puțin plăcute din viața ei, Vica Blochina a trăit anumite episoade pe care nu le va uita niciodată. Unul dintre ele și, poate și cel mai greu este legat de ziua în care a aflat că este însărcinată. În loc să primească felicitări, vedeta a primit numai respingeri.

Cum a reacționat Victor Pițurcă când Vica Blochina i-a spus că este însărcinată. „Lucrurile s-au schimbat în rău” Social Media

Vica și-a crescut singură copilul

Vica este mama ideală pentru Edan și numai ea știe prin câte a trecut pentru ca micuțului să nu-i lipsească nimic. Vedeta a ajuns să nu mai aibă bani nici să mănânce, doar pentru a-i asigura băiatului său strictul necesar. Din fericire, acele zile au trecut demult, dar au lăsat răni în sufletul ei.

„Eu, după ce am rămas însărcinată și am spus că o să am un copil, a fost în felul următor. Am spus că SUNT însărcinată, nu că o să AVEM un copil. Între noi, relația nu mergea prea bine, după atâția ani. Normal era ca, după ce am rămas însărcinată, eu am zis că este o binecuvântare de la Dumnezeu. Am crezut că acolo a dus relația.”

Vica nu a avut deloc parte de sprijinul la care spera, mai ales că relația ei începuse să devină una cu probleme. Așa se face că, fix când se aștepta cel mai puțin, a fost părăsită de persoanele dragi ei.

„De câte ori am încercat să ne despărțim, să ne împăcăm, niciodată nu am putut să mă rup de această relație. Atunci când am rămas însărcinată, am crezut că așa a vrut Doamne-Doamne, să fac un copil. Când am povestit că o să am un copil, toate lucrurile între noi s-au schimbat în foarte rău.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)