Cu toți Îl știi pe Dorian Popa ca un om foarte curajos, foarte asumat și mereu pus pe șotii. De această dată artistul a trecut la un cu totul alt nivel, pentru că o provocare din partea unui fan îl va determina pe acesta să-și schimbe numele din buletin. Fanii au rămas gurile căscate, iar Selly a avut și el ceva de spus cu privire la isprava prietenului său.

Dorian Popa da dovadă încă o dată de faptul că nimic nu-i poate sta în cale atunci când își dorește să facă pe plac fanilor săi. Chiar dacă acest lucru ar însemna să își schime și numele din buletin, faimosul artist este hotărât să pună în aplicare toate dorințele si provocarile venite din partea fanilor săi.

Duce o viață de lux alături de iubita sa, nimeni alta decât Babs, și are parte de toata sustinerea și admirația fanilor săi. Dovadă în acest sens este chiar numărul de urmăritori pe care Dorian Popa îl are pe toate platformele de socializare.

Cu toții știi faptul că Dorian Popa este o fire excentrică atunci când vine vorba de viața lui și nici nu ține cont de opinia celor din jur atunci când îți dorești ceva. Anul acesta va împlini patru ani de când s-a lansat pe YouTube, așa că își dorește din tot sufletul să marcheze acest mare eveniment pentru el printr-un lucru pe cât de ieșit din comun, pe atât de nebunesc.

Cum a reacționat Selly la aflarea veștii?

Ideea a venit din partea unui fan care a lansat o provocare pentru Dorian Popa în mediul online. Se pare că această idee i-a surâs artistului și nu a spus nu nici de această dată. Așa că Dorian Popa își va adăuga în buletin, pe lângă numele pe care îl are deja, adică Popa Dorian Laurențiu, și apelativul ”Hâtz”.

”Am pornit demersurile ca să zic aşa. Lumea mă ştie de Hâtz. Adică, nu ar fi ceva ieşit din comun. Sper ca până în luna februarie, când voi împlini 4 ani de Youtube, să mi se îndeplinească această dorinţă”, spunea Dorian Popa într-un interviu pentru Antena Stars.

Cum a reacționat Selly după ce a aflat că Dorian Popa își va schimba numele din buletin

Nimeni nu se aștepta la una ca asta din partea lui Dorian Popa și nici măcar Shelly, care îi este prieten bun, care a rămas uimit de ceea ce își dorește să facă. A publicat un mesaj pe Instagram pentru prietenul său.

”Băăă, @eusuntdorian nu ești sănătos”, a scris Selly pe pagina sa de Instagram, imediat ce a auzit că bunul lui prieten a început demersurile pentru a-și schimba numele.