Reclamă
Reclamă

Roxana Dobre și Florin Salam formează un cuplu de peste opt ani și au avut de trecut prin etape importante. Iubita manelistului a avut ocazia să-i cunoască cei doi copii la o cină privată, moment în care a fost extrem de emoționată. Aceasta a început să și plângă în hohote, iar motivul este unul neașteptat. 

După ce a decedat prima soție, Florin Salam nu a mai vorbit de nicio altă relația până la Roxana Dobre. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste de peste opt ani, iar anul acesta au ajuns și în fața altarului, având parte de o petrecere pe litoralul românesc.

CITEȘTE ȘI: Roxana Dobre, dezvăluiri din căsnicia cu Salam. De ce este greu să fie soția manelistului. VIDEO

Manelistul și-a pus întotdeauna copii, pe Betty și Dani pe primul loc, indiferent de necazurile pe care le-a avut. După ce relația dintre Florin Salam și Roxana Dobre a devenit tot mai serioasă, ea urma să facă cunoștință cu aceștia.

Reclamă

Prima dată, el i-a cerut voie fiicei sale, Betty Stoian dacă poate vorbi despre relația sa. Când ea a fost de acord, au stabilit și o întâlnire unde să se cunoască. Roxana Dobre nu îl mai văzuse pe băiatul iubitului său, iar, în acel moment emoțiile și-au spus cuvântul. Dani arăta la fel ca fiul pe care și-l dorea ea și nu-i venea să creadă.

 

@video.clipuri11 #roxanadobre #interviu #fy #2022 #videoclipuri11 #foryou ♬ original sound – video.clipuri11

„Când m-a prezentat la copii cei mari, a fost un șoc pentru mine. Pe Dani nu îl mai văzusem niciodată, iar pe Betty o știam de la TV. Când l-am văzut pe Dani m-am emoționat atât de tare, încât m-am ridicat de la masă, m-am dus la toaletă și m-a bufnit plânsul pentru că era tiparul de băiat pe care mi l-aș fi dorit eu. Așa cum mi l-am imaginat eu pe băiatul meu că vreau să arate.

„O Doamne”, astea au fost cuvintele pe care le-am spus. Nu mi-a venit să cred ce copii are. Până să mă prezinte copiilor, i-a cerut voie lui Betty dacă poate să spună povestea noastră și să aibă acordul ei. Nu am făcut niciun pas până atunci. Am întrebat-o pe Betty ce a spus și s-a emoționat când l-a auzit vorbind astfel despre o femeie. Își dorea să îl vadă liniștit și să aibă pe cineva. A fost foarte fericit, apoi a urmat întâlnirea noastră.”

Reclamă
Share.

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro