Deși pare greu de crezut pentru multă lume, Maria Constatin nu a fost o femeie cunoscută încă de la început, ci a muncit și ea din greu pentru a ajunge unde este acum și pentru a reuși tot ceea ce și-a propus în viață. Frumoasa vedetă a avut, ca mulți alți artiști de la noi, un loc de muncă normal de care nu se rușinează și care o ajuta să câștige un ban în plus și să se poată descurca în București, care nu este deloc un oraș ieftin.

„Mie îmi place să muncesc și să-mi câștig banii cinstit”

La un moment dat, un internaut i-a transmis actualului său partener de viață că putea să își găsească și el o altă femeie, nu pe una care vindea dulciuri la tabară. La momentul respectiv, blondina s-a abținut de la orice fel de comentariu, dar întrebată fiind mai apoi despre acest subiect a oferit o serie de explicații, punând accentul pe faptul că nu este o rușine să muncești, indiferent despre ceea ce alegi să faci în viață.

Maria Constantin este o femeie asumată și crede că este important să își câștigi singur banii și să nu ceri în stânga și în dreapta. Nu vede de ce ar fi o problemă că a muncit în Piața Constituției și ar face acest lucru chiar și acum, deși a început să aibă succes cu piesele pe care le lansează și nu mai are nevoie de un loc de muncă suplimentar. Este o femeie muncitoare căreia îi place să aibă banii ei, munciți.

„Cum te-ai pricopsit, frate, cu tăvălita asta care vindea turtă dulce la tarabă Constitutiei la targul de Crăciun?”, i-a comentat un internaut.

Cum a reacționat Maria Constantin, după ce s-a aflat că vindea dulciuri la tarabă: "Pot să dau și cu mătura și cu sapa"

”Și ce?! E o rușine să muncești? Nu contează. Da, frate, mie îmi place să vând turtă dulce. Vând orice. E important să vând și șă nu stau să cer bani de la altcineva și că mi-am câștigat singură existența. Nu contează că am vândut la tarabă, că am cântat, nu contează ce am făcut, dar mi-am câștigat singură existența și nu am cerut nimănui. Nu îmi e rușine să muncesc. Și mâine pot să mă duc la Constituției și să-mi pun o tarabă acolo. Pot să dau și cu mătura și cu sapa. Nu am căutat să-mi găsesc pe cineva și să aștept să-mi dea 100 de milioane ca să-mi cumpăr nu știu ce. Mie îmi place să muncesc și să-mi câștig banii cinstit. Din mesajele astea, majoritatea oamenilor sunt niște oameni frustrați care n-au ce face. Decât să-mi scrie mie mesaje, mai bine s-ar duce să-și găsească un job, să muncească, ceea ce fac și eu. (…) Sunt chiar mare șmecheră pentru că am vândut turtă dulce la târgul de Crăciun din Constituției, pentru că acolo nu intră oricine să vândă turtă dulce”, a declarat artista.

Se pare că frumoasei Maria Constantin nu-i este rușine să spună de unde a plecat atâta timp cât munca pe care a depus-o a fost una cinstită și nu a cerut bani pentru a-și îndeplini nevoile.