Jador nu are secrete față de mama lui, doar că unele lucruri sunt mai greu de spus.

Jador și familia lui au o relație specială. Adesea, mama artistul este văzută alături de fiul ei, iar mândria i se citește pe chip. Acum, mama manelistul a înțeles mult mai bine cu ce se ocupă fiul ei, dar, la început, totul a fost ceva nou pentru ea.

Jador a descoperit faima atunci când se aștepta cel mai puțin. Manelistul a participat la „Puterea Dragostei”, dar nu a visat niciodată că va ajunge să aibă milioane de fani. Acum, piesele lansate de el ajung pe primele poziții din topuri, iar meritele i-au fost demult recunoscute în lumea maneliștilor.

Jador a abordat un stil muzical care a prins foarte bine la public. În schimb, familia lui nu este de acord cu el, dar l-au susținut să își urmeze visul. Mama artistului a explicat, la un moment dat, că religia a fost o mare barieră pentru ea. Femeia nu a putut să asculte niciodată piesele fiului ei, dar știe că face treabă bună pe scenă.

De când a ajuns să facă parte din lumea mondenă, Jador a început să facă schimbări destul de mari în ceea ce privește stilul lui. De la modul de a vorbi, până la modul de a se afișa în fața fanilor, toate au trecut prin transformări radicale.

Cum a reacționat mama lui Jador când a văzut că fiul ei s-a tatuat. Artistul n-a trecut o lună pe acasă
Facebook

Jador ține foarte mult cont de părerile mamei sale

Jador nu face bani doar din muzică, ci și din contracte de imagine și reclame. Artistul a ajuns să conștientizeze cât de mult contează imaginea lui, mai ales de când este persoană publică. Astfel, manelistul a început să investească sume uriașe în garderoba lui și nu numai.

Jador și-a dorit să nu se încadreze în tipare și a ales să fie un artist modern. Unul dintre lucrurile pe care a dorit să le facă atunci când a ajuns celebru a fost acela de a se tatua. Pe cât de simplu a fost procesul de tatuare, în sine, pe atât de greu a fost pentru artist să îi arate mamei sale desenul.

„Să nu mai vii acasă, boschetarule, ești tatuat! Ești ca pușcăriașii! Stai bre mamă, că mi-am făcut și eu un tatuaj. Nu m-a înțeles. Abia a acceptat. O lună nu m-am dus acasă, că m-a certat tare”, a spus Jador.

@diana.blogger #foryoupage #foryou #bucuresti #dianablogger #chisinaumoldova #romania #chisinaumoldova #jador_official_one ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.