William şi Kate Middleton au devenit Prinţ şi Prinţesă de Wales

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a plecat la cele veșnice, joi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Noul suveran proclamat al țării este chiar fiul său cel mare, Charles al III-lea. Regatul Unit își poate lua rămas bun de la cea care a avut cea mai lungă domnie din istoria sa și anume70 de ani, până luni, 19 septembrie, când au loc funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. În paralel, Regele Charles al III-lea face un turneu prin regat în calitate de nou suveran, așa cum cere protocolul.

Mii de oameni din toate categoriile sociale au trecut în timpul nopții pe lângă sicriul Reginei Elisabeta a II-a. Aglomerația formată de oameni are în permanență câțiva kilometri. Oamenii au așteptat foarte multe ore pentru a ajunge în locul în care este așezat sicriul regal.

Gestul copleșitor făcut de Kate Middleton

Kate Middleton și soțul ei, Prințul William au avut prima apariție de cuplu în calitate de Prinț și Prințesă de Wales. Cei doi au ieșit neînsoțiți pentru a face un tur al celor 30.000 de buchete de flori, baloane și bilete lăsate de oamenii care au vrut să îi aducă un omagiu Reginei Elisabeta a II-a.

Prințul William și Kate Middleton au petrecut aproximativ 45 de minute vorbind cu persoanele în doliu adunate.

CITEȘTE ȘI: De ce nu se țin Prințul William și Kate Middleton de mână. Ce protocol respectă cei doi

Îmbrăcată într-o rochie neagră elegantă, alături la brațul soțului ei, Kate Middleton a făcut un gest copleșitor față de o femeie care se afla alături de bebelușul ei pentru a îi aduce Reginei un ultim omagiu.

@sunriseon7

Our Production team were lucky to see William and Catherine up close as they greeted mourners paying their respects to Queen Elizabeth ll at Sandringham Palace. #thequeen #williamandkate #kate #princewilliam #mourners #theroyalfamily #queenelizabeth #thequeenelizabeth2022 #upcloseandpersonal #williamandharry #harryandmeghan

♬ original sound – Sunrise

Prințesa de Wales s-a jucat cu bebelușul femeii în timp ce conversa cu mama acestuia. Nici Prințul William nu a stat departe de copil.

Kate  și William Middleton au fost numiți Prinț și Prințesă

William şi Kate Middleton au devenit Prinţ şi Prinţesă de Wales, titluri moştenite de la Charles şi Lady Diana. Mesajul regelui pentru Harry şi Meghan Markle.

În primul discurs al Regelui Charles al III-lea în calitate de monarh, acesta a confirmat că William și Kate au moștenit oficial titlurile de Prinț și Prințesă de Wales. Titlul de Prinț de Wales este deținut în mod tradițional de fiul cel mai mare și moștenitor al monarhului britanic în funcție, soția acestuia preluând titlul de Prințesă.

Distribuie

Sunt o persoană liniștită, sociabilă și ambițioasă. Îmi place ideea de a livra informații necunoscătorilor, ador să ascult poveștile oamenilor și să ofer ajutor atunci când mi se cere.