Floricica Dansatoarea este un personaj controversat care s-a făcut cunoscută în urma unui protest din Piața Victoriei. Femeia a ajuns rapid virală pe internet în urma a ceea ce a spus în direct la televizor și s-a folosit de aceasta ca să ajungă cunoscută. 

Floricica a mers cu o prietenă la o terasă, unde și-a comendat un frappe, încântată de ceea ce primește, prietena a filmat-o. Femeia a spus că a primit un „prafe” și îi mulțumește ospătarului, spunând că este preferatul ei. Această replică l-a făcut pe ospătar să se amuze de ceea ce a spus Floricica.

@carmenfloricica50Va pupam si eu si Floricica🤪🤪

♬ sunet original – Carmenfloricica50

„Bună seara! Mi-a adus un prafe, asta e un prafe, este preferatul meu! Sărut-mâna! 

„Ce-i asta, Floricico?”

”Prafe, e bun”

Cine este Floricica Dansatoarea

Pe numele său real, Floarea Dragomir a devenit celebră pe rețelele de socializare, după ce a participat la proteste împotriva Guvernului și Președintelui Klaus Iohannis. Strigătele sale au devenit un simbol pentru internauții de pe internet. Floricica a strigat la microfonul televiziunii România TV și această vorbă a consacrat-o.

Unde este domnul Iohannis? Să vă fie rușine!!! Huooo…”.

Videoclipul în care Floricica Dansatoarea îl huiduia pe președinte a devenit imediat viral și, pentru că a menționat la început că ea e Floricica Dansatoarea și are fani mulți, nimeni n-a mai uitat-o. De asemenea, după intervenția ei s-au făcut zeci de melodii, iar lumea a început să vorbească despre ea. Mulți au luat-o la mișto, alții au vorbit despre ceea ce face, cert este că a ajuns un personaj controversat și foarte cunoscut. Până și protestatarii din Piața Victoriei au vorbit despre Floricica Dansatoarea.

Îi e frică de Covid

Floricica Dansatoarea se teme de Coronavirus. Aceasta a vorbit cu fanii din online despre criza pandemică și a spus că se roagă să scăpăm cu toții de această „coroană” și să ne revenim la normal. De fiecare dată când vorbea despre numele virusului, îl greșea și pronunța cuvinte asemănătoare.

A venit coronavirus! O să fim vai de capul nostru, o să murim. Ferească Dumnezeu! Dumnezeu să ne apere ţara. Dumnezeu să aibă milă şi îndurare de noi… că a venit ălă, CORONAVINUL, din China! Ce-o să facem? Vai de capul nostru, păcatele noastre. Floricica Dansatoarea vă spune sincer, duceţi-vă la psihatrie ca să scăpaţi de coronavirus, că ne-a înnebunit lumea”, a zis Foricica Dansatoarea.