Cum a reacționat Culiță Sterp, după ce fratele lui mai mic, Iancu Sterp, a fost eliminat? Finala Survivor România a avut loc sâmbătă, 30 mai, pe Kanald D.

Multă lume a rămas șocată când a văzut că Elena Ionescu a fost cea care s-a întors în România cu marele premiu.

Cei mai mulți dintre ei îl vedeau câștigător pe Iancu Sterp, iar unii îl aveau ca preferat pe Emanuel Neagu. Niciunul nu a reușit să ia marele premiu și mulți au fost dezamăgiți de acest lucru și chiar i-au acuzat pe cei de la Kanal D că ar fi falsificat voturile.

Cum a reacționat Culiță Sterp când a văzut că fratele lui a ieșit din competiție?

Culiță Sterp, fratele lui Iancu, a făcut tot posibilul pentru a-l ajuta pe fratele lui. A apelat la comunitatea lui de pe rețelele sociale; credea că va reuși să îl facă pe Iancu mare câștigător. Din păcate, toate eforturile lui au fost în zadar, pentru că nu el a fost cel care a câștigat. Mama concurentului, iubita și Culiță au stat în spate, pentru a-l susține și când au auzit că a fost eliminat nu le-a venit să creadă.  Culiță Sterp a rămas șocat,  după ce a aflat vestea tristă că fratele lui nu este câștigătorul. Era vizibil îndurerat, dar nu a cedat.

Ce a declarat Iancu?

„Lumea privește din două unghiuri. Lumea a privit că pe un avantaj faptul că am intrat mai târziu. Lumea a considerat că eu sunt avantajat pentru faptul că am intrat mai târziu, dar eu l-am văzut că pe un dezavantaj. Consider că mi-a fost mai greu să mă acomodez, să mă integrez într-o echipa deja sudată. Să mă adaptez într-o echipa bine sudată. Însă eu cred că m-am descurcat bine. M-am integrat și pe traseu.”, a spus Iancu Sterp