Simona Halep este urmărită de ghinion mai mult ca niciodată. Sportiva aștepta ca verdictul dat în cazul episodului cu dopajul să fie unul pozitiv, dar pare că mai rău se afundă. Atât ea, cât și cei care o cunosc și o antrenează consideră că lui Halep i se face o mare nedreptate. 

Fără doar și poate, Simona Halep trăiește una dintre cele mai sumbre perioade din cariera ei. Tenismena a ratat multe meciuri din cauza acuzațiilor de dopaj care i s-au adus cu luni în urmă. Halep nu știe cum să gestioneze această situație, mai ales că toată lumea o știe ca fiind extrem de corect și împotriva unor astfel de tertipuri.

Simona nu a vrut niciodată să trișeze. Tocmai de aceea, consideră că i se face o mare nedreptate cu toate aceste acuzații. Recent, tenismena a fost acuzată, din nou, de încălcarea programului antidoping. Așa zisele dovezi ar fi fost neregulile găsite în pașaportul biologic al lui Halep.

Cum a reacționat antrenorul Simonei Halep după noile acuzații de dopaj la adresa tenismenei

Simona Halep, susținută de colegii ei

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei, este una dintre persoanele care o cunosc cel mai bine pe Halep. Lucrând și atrenându-se atât de mult timp împreună, lui Patrick îi vine greu să creadă că tenismena ar fi făcut așa ceva. Tocmai de aceea, crede că situația este dincolo de orice imaginație și că Simona este, de fapt, hărțuită.

„Situația depășește cu mult limitele acceptabilului”, a scris antrenorul Simonei Halep pe Twitter. La postarea respectivă, au început să curgă zeci, sute de mesaje de încurajare la adresa tenismenei. Inclusiv o colega de-ale sale de breaslă, Alizé Cornet i-a transmis cele mai bune gânduri româncei. Cornet știe cel mai bine cum este să fii într-o astfel de situație, pentru că și a trecut printr-un episod asemănător.

 

Simona Halep a postat și ea un mesaj imediat cum a auzit noile acuzații. Tenismena se simte de-a dreptul copleșită, dar continuă să creadă în justiție.

„Mă simt neajutorată în fața acestei hărțuiri și a dorinței lor de a demonstra vinovăția mea pentru ceva ce nu am făcut. Încă o dată o spun, toată viața mea am fost împotriva oricărei forme de a trișa. Nu se aliniază cu valorile mele.”