Cătălin Predoiu este actualul ministru al Justiției în guvernul Ciucă. Când și-a depus declarația de avere, reieșea faptul că nu mai are niciun bun după separarea de femeia cu care are doi copii. Conform Fanatik, Cătălin Predoiu și Alina s-au despărțit după 15 ani de mariaj. După divorț, se pare că politicianul nu mai are nimic pe numele lui.

Cătălin Predoiu nu mai are niciun bun pe numele lui

Cătălin Predoiu este un bărbat liber, după ce a ales să divorțeze de Alina, după 15 ani de căsnicie. În ultima lui declarație de avere, din anul 2016, demnitarul nu mai are niciun bun trecut pe numele lui. Pe de altă parte, bunurile fostei soții sunt trecute separat.

Pe numele fostei partenere a lui Cătălin Predoiu sunt trecute două terenuri din București și unul la Vălenii de Munte, trei apartamente în București și o casă de vacanță tot în Vălenii de Munte, plus o boxă și un loc de parcare, conform sursei citate mai sus.

Ce afacere are fosta soție a politicianului

foto: wowbiz

În timp ce ministrul Justiției ar fi rămas fără agoniseala de-o viață, fosta lui soție pare că s-a îmbogățit peste noapte. Alina Predoiu a absolvit Dreptul și a lucrat o perioadă la o firmă de avocatură. În prezent, însă, femeia se ocupă de propria afacere cu bijuterii, intitulată ‘Bijuterii cu alint’. Femeia este cea care pozează cu gablonțurile create de ea.

„Bijuteriile cu alint au prins viață în primăvara anului 2011, firesc și fantastic deopotrivă. Am început timid, dintr-o joacă, cu o schiță, două, trei desene, apoi o colecție de coliere. Treptat, am urmat mai multe cursuri în cadrul Scolii Assamblage, apoi am vizitat câteva ediții ale unor târguri internaționale de accesorii, pietre prețioase și semiprețioase, bijuterii de auto.

O etapă inedită și provocatoare în care au urmat argumente noi și puternice, suișuri și coborâșuri, o perioadă cu multe povești pe care am încercat să le cuprind în creațiile mele”, declara despre bijuteriile sale fosta soție a lui Cătălin Predoiu, conform fanatik.ro.