Andi Moisescu prezintă de ceva timp emisunea ‘Pe Bune’ difuzată de Pro Tv, acesta a uimit publicul când a spus că se va retrage din rolul de moderator, în favoarea unui prieten bun de-al său, făcând un pariu cu acesta„E foarte simplu. Am făcut un pariu cu Bobo. I-am zis așa: dacă reușește să pronunțe fără greșeală, din prima, Hippopotomonstrosesquippedaliofobia, următorul sezon e al lui. Și a reușit. Deci, eu zic că las distracția pe mâini foarte bune”.

Andi spune că este încântat de decizia luată, mai ales că acesta prezinta emisiunea timp de 5 sezoane, și era timpul să predea ștafeta bunului său prieten Mihai Bobonete, căruia îi urează succes în următorul sezon. „Sunt foarte bucuros că am fost ales să prezint această emisiune și nu doar pentru că sunt prieten de-o viață atât cu Costi, cât și cu Cosmin, dar și pentru faptul că tot timpul mi-a plăcut emisiunea, am urmărit-o cu drag. Este un show inteligent, amuzant… exact așa cum sunt și eu”,a spus Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete promite că va fi sezon plin de umor, de întrebări amuzante, un nou sezon ce nu trebuie ratat.Noul sezon va începe în acestă seară, iar vedetele Adela Popescu și Ana Morodan, va trebui să găsească cele mai bune răspunsuri astfel încât să câștige câți mai mulți bani.