Misha și Connect-R au decis să pună capăt poveștii lor de iubire cu trei ani în urmă. Un cuplu iubit de public, cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate, deși au împreună o fetiță, pe Maya. Fanii lor au sperat că aceștia se vor împăca și s-a vehiculat de multe ori acest eveniment.

De fiecare dată, foștii soți au infirmat speculațiile și au transmis mereu același mesaj. Deși sunt văzuți împreună, acest lucru nu înseamnă că între ei mai este o relație. Părinții Mayei au rămas prieteni, se respectă și au o relație bună, mai ales pentru că trebuie să crească împreună un copil.

Misha a pozat indecent

Cântăreața, în vârstă de 29 de ani, a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram. Vedetei nu îi stătea în fire să se pozeze așa, astfel că Misha i-a surprins pe toți. Într-un body negru, transparent, fosta soție a lui Connect-R și-a arătat formele. Postarea a strâns mii de like-uri într-un timp foarte scurt, însă nu a avut niciun comentariu.

Cum a pozat fosta soție a lui Connect-R? Misha i-a lăsat pe toți cu gura căscată / FOTO

Pentru a evita cuvintele care ar putea să o deranjeze, Misha a scos secțiunea de comentarii din cadrul acelei postări. Vedeta poartă și o perucă brunetă. La descrierea pozei, frumoasa blondă a ales să scrie simplu „Noapte bună!”.

Connect-R și Misha au colaborat pentru un proiect muzical

Artiștii au mărturisit ferm că nu se va mai pune problema despre o împăcare, iar separarea lor a fost o decizie luată de comun acord, ca doi adulți responsabili. Aceștia nu au apărut în presă cu scandal și pentru acest motiv, fanii îi îndrăgesc și mai mult.

Cu fiecare ocazie, cei doi cântăreți au mărturisit că încă țin unul la celălalt, ba chiar au sentimente puternice. Pentru a dovedi că au rămas în relații bune, Misha și Connect-R au scos și o melodie de dragoste împreună Asul de inimă albastră.