La fel ca majoritatea vedetelor din România, Randi a bifa o vacanță exotică la început de an. Artistul a avut parte de câteva momente de relaxare, departe de vremea mohorâtă și frigul din Capitală. Pentru trei săptămâni, Randi s-a bucurat de sorele și nisipul fin din Zanzibar. Cum a fost vacanța cântărețului?

Încă de la începutul anului, Randi a decis să plece într-o bine meritată vacanță. Alături de prieteni și familie, vreme de trei săptămâni Randi nu a avut nicio grijă. Destinația aleasă a fost Zanzibar, iar artistul s-a bucurat de tot ce a avut de oferi natura și vremea din arhipelagul din Oceanul Indian. Randi a fost cucerit de aerul exotic, declarând ca a avut parte de cea mai frumoasă vacanță din viața lui.

„Toată gașca mea de prieteni a vrut acolo (n.r. Zanzibar). Am avut niște prieteni care au fost cu un an înainte, iar de fiecare dată când ne vedeam îmi spuneau că trebuie să mergem în Zanzibar. E un loc foarte exotic. A fost o vacanță cu de toate pentru că n-am mai fost cu gașca și cu nepoții niciodată. Mi s-a părut cea mai frumoasă vacanță. Am stat trei săptămâni, dar toate lucrurile frumoase trebuie să aibă un sfârșit”, a declarat Randi, la Antena Stars.

Cum a petrecut Randi în vacanța din Zanzibar! Artistul nu s-a uitat la bani. „A fost cu de toate…”
Instagram

Randi, vacanță în Zanzibar

Pe lângă momentele frumoase petrecute alături de familie și prieteni, Randi s-a bucurat și de preparatele culinare. Acesta a mărturisit că a fost cucerit de mâncarea din Zanzibar, acesta fiind și punctul principal de atracție pentru el. În ceea ce privește condițiile, Randi s-a declarat mulțumit, însă a subliniat că există loc de multe îmbunătățiri. Pentru toată vacanța, Randi a fost nevoit să scoată din buzunar destul de mulți bani, locația fiind una destul de scumpă.

„Nu e ieftin, însă mâncarea merită toți banii deoarece este foarte bună. Plaja e perfectă, are nisipul fin ca făina, apa este senzațională. Nu mi-au plăcut serviciile, încă stau prost la asta și nici cazarea nu face banii pe care îi dai. Nu ne-am simțit în pericol, dar plăcut vederii nu este să te plimbi pe străzi, nici ziua și nici noaptea”, a mai spus Randi.