Adelin Petrișor este un personaj celebru și controversat de pe TikTok. Originar din Târgoviște, este considerat revelația internetului datorită clipurilor sale care ajung extrem de virale în scurt timp.

Adelin Petrişor are 537.000 de urmăritori pe contul de Tik Tok care îi apreciază videoclipurile în mod frecvent. Atunci când vorbeşte despre el, spune că nu e vedetă, ci doar face „caterincă” şi nu vrea să facă promovări. Bărbatul postează zeci de clipuri zilnic, împărtășind cu urmăritorii peripețiile sale zilnice.

Acesta a petrecut Revelionul acasă, iar într-un videoclip postat pe contul său de TikTok se vede că se distrează. Pentru a fi în ton cu petrecerea, acesta și-a pus o beleală în jurul gâtului și ochelari de soare în casa, a dansat și s-a simțit bine în noaptea dintre ani. A avut grijă ca masa să fie plină de preparate fel de fel și băutură din belșug. Nu a avut nevoie de femei pentru a se distra în aceasta seară.

@adrianpetre952 #foryou #duet #fforyoupage ♬ sunet original – beleauadracilor👿👿🔥🐍🐍

Cu ce se ocupă Regele Tiktok-ului

Acesta este originar din județul Dâmbovița. A fost plecat în Germania, unde s-a angajat la un depozit. După o perioadă, a renunțat și a intrat în agricultură. A cules legume și fructe timp de mai mulți ani, apoi s-a angajat în construcții. Regele Tiktok-ului a renunțat și la construcții și a devenit șomer. În această perioadă, a decis să își creeze cont de TikTok și a început să devină cunoscut. Cele mai multe videoclipuri ale sale sunt auto-ironice care stârnesc amuzamentul internauților.

Bărbatul a ajuns atât de cunoscut și apreciat încât tinerii din județele învecinate vin să-l viziteze și facă fotografii și filmulețe cu el, pentru a obține cât mai multe vizualizări. Inițial, Adelin a tratat totul ca o glumă, arătându-se dornic de distracție și a fost de acord să fie vizitat. Totul s-a terminat când acesta ajunsese vânat de „paparazzi.” Era deranjat că tinerii îl deranjau la orice oră, atât pe el, cât și pe vecinii săi și le-a interzis să mai vină la poarta lui.

„Toți care vin pe la poartă vin să facă și ei caterincă. Întorc mașina și vor să filmeze casa. Gata cu joaca, ați ajuns prea departe, mi-ați pus vecinii în cap.“, le-a transmis Adelin Petrișor.