Smiley și Gina au devenit din ce în ce mai activi în mediul online.  Fotografiile și videoclipurile cu ei fac furori. Uneori chiar întrec orice imaginație, astfel încât aceștia au stârnit mii de râsete în mediul online, chiar în Ajun de Crăciun.  Smiley a postat fotografie alături de Gina, editată în photoshop. 

Fanii au reacționat în număr foarte mare la postarea acestuia. Nimeni nu s-a dat în lături să își exprime amuzamentul pe seama celor doi. Smiley a scris și un mesaj specific acestei perioade de Crăciun, care a fost și mai amuzant.

Cum au apărut Smiley și Gina pe social media

Smiley a simțit să se amuze copios împreună cu fanii săi, pe seama Ginei. Acesta a postat o fotografie pe instagram, editată în photoshop. Se pare că cei doi încercau să gătească pentru sărbători. Smiley a cuprins-o pe Gina din spate în timp ce aceasta ținea o varză în mână. Părea că artistul o ajuta să descompună varza, urmând să prepare sarmalele, întrucât aveau și un vas deja pregătit cu compoziția. Acesta nu s-a oprit aici, ba chiar a scris și un mesaj extrem de amuzant.

Cum a „luat-o la mișto” Smiley pe Ginuța, în Ajunul Crăciunului! Ipostaza hilară i-a amuzat teribil pe internauți. FOTO
social media

Ce a putut Smiley să scrie pe instagram

Smiley a „luat-o la mișto” pe Gina Pistol, chiar in Ajunul Crăciunului. Se pare că artistul voia s-o ajute pe Gina să facă sarmale, ba chiar a scris și rețeta în mesajul postat împreună cu fotografia. Bineînțeles că ne referim la o rețetă scrisă tot în spirit de glumă și care a stârnit mii de reacții din partea internauților. Iată ce a putut Smiley să scrie pe instagram.

 „Am amestecat carnea cu morcovii, urmează să umplem foile și să le înfundăm la capete. Nu prea strâns ca se mai umfla orezul… apropo, cât orez se pune în sarmale?” , a scris artistul pe instagram, vrând să scoată în evidență că în imaginea editată se pregătesc intens pentru sărbători.