Fratelli a pornit ca o afacere de familie și a ajuns un local de succes.

Fratelli este una dintre cele mai cunoscute locații din Capitală. Cu o tradiție de peste 15 ani, afacerea merge ca pe roate, iar proprietarii sunt mai mult decât mulțumiți de business-ul lor. Mai ales că nimic din toate astea nu ar fi existat dacă nu erau soțiile lor.

Mihai și Liviu Popescu sunt doi frați care au reușit să schimbe conceptul de loca, club în România. Fratelli, afacerea pe care o dețin de ani de zile se numără printre preferatele clienților și este lesne de înțeles de ce. Mâncarea este foarte bună, băutura la fel, iar servirea este ireproșabilă.

Până acum, nimeni nu a reușit să-i detroneze pe Liviu și pe Mihai, iar motivul este unul cât se poate de simplu. Afacerea a pornit din suflet și nu a fost niciodată concepută cu gândul la bani. Deși activau de ani buni în acest domeniu, cei doi frați nu au fost niciodată „cap de afiș”.

Fratelli a luat naștere la îndemnul soțiilor lor. Mai exact, după ce acestea și-au dorit foarte mult să aibă un „băruleț” al lor. Mihai Popescu deja lucra cu astfel de concepte, însă era axat pe partea de design. Tocmai din acest motiv, trecerea către propria lui afacere nu a fost deloc una grea.

weekend. Cum a luat naștere Fratelli. Afacerea se bucură de un succes fulminant în Capitală
Fratelli

Fratelli, un local de succes care a dus totul la rang de artă

Acum, Fratelli are numeroase locații și toate respectă aceleiași principii. Cei care au trecut, măcar odată, pragul acestei afaceri de familie au numai cuvinte de laudă. Ba mai mult, cei care au urmărot podcastul și au văzut principiile celor doi, și-au explicat de ce totul merge atât de bine.

Viziunea lor a fost total diferită față de cea există până acum pe piața de la noi. Mihai și Liviu, patronii Fratelli primesc numai laude, comparativ cu alți rivali de-ai lor din industrie.

„Noi am gândit proiectul Fratelli, la îndemnul soțiilor noastre, ele au fost cu ideea „Hai să facem și noi un băruleț al nostru”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.