CRBL, pe numele său adevărat Eduard Mihail Andreianu, a făcut dezvăluiri despre Oase, cel care i-a fost alături până la câștigarea show-ului „Asia Express”.  După o prietenie de 15 ani, cei doi s-au certat la cuțite. Prezent la podcastul realizat de Cătălin Măruță, CRBL a recunoscut că a încercat să reia legătura cu vechiul său amic, însă fără succes. Iată ce a declarat! 

Pe CRBL și Oase i-a legat o prietenie de 15 ani, însă participarea la „Asia Express” i-a făcut să se certe. Cei doi au rupt orice relație, solistul considerându-se trădat de bunul său prieten.

CRBL a făcut primul pas spre împăcarea cu Oase

În cadrul podcastului lui Măruță, CRBL a mărturisit că el și Oase erau prieteni la cataramă înainte de „Asia Express”. Deși păreau de nedespărțit, la scurt timp după ce au câștigat marele premiu, cei doi au anunțat că nu mai sunt în relații bune. De curând, CRBL a dezvăluitcă a încercat să se împace cu prietenul lui, însă reacția lui Oase nu a fost cea așteptată.

Cântărețul a recunoscut că anul trecut l-a căutat pe Oase, după ce tatăl lui a decedat, răpus de COVID. Din nefericire, Oase nu i-a răspuns la mesajul de condoleanțe.

„Mi-am dat seama că sunt atâția oameni cu care am adunat atât de multe amintiri pe care, cumva, nu îi mai bag în seamă sau nu mai vorbim și din vina mea. Așa că trebuie să fac eu primul pas pentru a nu mai căra cu mine povara învinuirii. Cu Oase am făcut un prim pas și am rămas dezamăgit.

S-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu se poate șterge. Nu pot să uit, dar am iertat. S-a întâmplat atunci o tragedie, tatăl lui Oase a decedat. În momentul ăla am trimis condoleanțe, într-un video, către Oase, în care i-am spus că îmi cer cumva iertare și că sunt aici oricum. Dar a rămas tot liniște. Și atunci am zis că înseamnă că nu e momentul. Trebuie să mai aștept, și asta fac. Nu am vorbit de atunci. Mi-ar plăcea să mă văd cu el și să povestim. Eram prieteni foarte buni, nu știu dacă ar mai putea fi ca înainte”, a spus CRBL.

foto: Antena 1

De ce s-au certat, de fapt

Totodată, CRBL a explicat cum s-a produs toată ruptura dintre el și fostul său coechipier de la Asia Express. Imediat după ce au încasat marele premiu de la „Asia Express”, celor doi li s-a propus să fie coprezentatori ai show-ului. La vremea respectivă, Oase a luat decizia singur de a accepta oferta producătorilor de la Antena 1, fără a se consulta și cu CRBL.

„Am aşteptat să încasăm marele premiu, 30.000 de euro, pe care trebuia să îi împărţim, jumătate-jumătate. Noi ştiam cumva că va urma să fim coprezentatori la „Asia Express„ sezonul 3. Se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect. Bineînţeles că şi oamenii ne-au spus că şi-ar dori să ne vadă prezenţi în Asia Express 3.  Oase a trădat prietenia noastră de 15 ani. A început să vorbească cu „Asia Express’ despre contract. A vorbit despre a pleca singur acolo şi au început discuţiile”, a mai declarat artistul.