Nicole Cherry și-a găsit sufletul pereche când se aștepta cel mai puțin. Artista și Florin formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar anul acesta vor deveni părinți. Întâlnirea dintre ei nu a fost deloc una întâmplătoare. Tatăl lui Nicole, cel care o însoțește peste tot le-a făcut cunoștință.

Cum l-a cunoscut artista pe Florin?

Pe Nicole Cherry o știe toată lumea, dar cine este cel care i-a cucerit inima definitiv? Iubitul artistei se numește Florin Popa și este mai mare decât ea cu opt ani. Cei doi formează un cuplu de trei ani, iar acum a venit momentul să își mărească familia. Nicole și Florin vor deveni, la începutul lunii decembrie, părinții unei fetițe, pe care o vor numi Anastasia. Dacă Nicole este prezentă non-stop în spațiul public și pe rețelele de socializare, ei bine, iubitul ei lucrează într-un domeniu care nu are legătură cu showbiz-ul. Florin are o afacere cu telefoane mobile și deține un magazin GSM. Cel mai interesant este că tatăl artistei a fost cel care le-a făcut cunoștință, iar mai departe Cupidon și-a făcut treaba.

Nicole Cherry și iubitul ei se cunosc de șapte ani

Nicole Cherry a declarat în trecut că diferența de vârstă dintre ei este un avantaj. Artistei îi place faptul că Florin este un bărbat matur. Cei doi se cunoșteau de când artista avea 16 ani, dar și-au dat seama că vor să formeze un cuplu abia după câțiva ani. S-au tatonat, iar într-un final Nicole Cherry s-a lăsat cucerită.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul. Am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută”, a transmis Cireșica pe Instagram, atunci când a dat vestea că va deveni mămică.