De aproximativ zece ani de zile, Jorge și Ramona Prodea formează un cuplu. Cei doi au o relație frumoasă și sunt de nedespărțit. Însă, chiar dacă acum lucrurile merg foarte bine, începutul nu a fost unul tocmai ușor. Însă, împreună au depășit toate greutățile și acum sunt mai fericiți ca niciodată. Cum s-au cunoscut cei doi?

Relația dintre Jorge și Ramona Prodea a început timid. Cei doi s-au cunoscut pe vreme când artistul era implicat într-o altă relația. Aceștia au avut primele interacțiuni la teatru, acolo unde s-au și cunoscut. Ulterior, afacerile i-au adus împreună, iar mai târziu după divorțul lui Jorge, povestea s-a transformat în una de iubire.

Chiar dacă începutul de relație nu a fost unul prea ușor, cei doi au construit un drum împreună și au trecut peste toate greutățile. Au luat-o pas cu pas și au mers mai departe umăr lângă umăr.

„Relația cu soția mea a început timid. Pentru că noi lucram împreună la teatru, unde eu jucam în Romeo și Julieta. Ea venea la teatru cu Ilinca, fata noastră, care juca rolul Juliei în piesa pentru copii. Ilinca venea la toate repetițiile mele, iar Ramona o însoțea.

Apoi, eu aveam un business cu flori, iar Ramona voia să facă daruri unor parteneri, și așa au început discuțiile. Apoi am deschis o afacere împreună. Ulterior, eu am divorțat, iar relația mea cu Ramona a luat-o într-o altă direcție. Cea în care suntem astăzi. Am avut multe suișuri și coborâșuri în relația asta. A fost foarte complicată la început, însă așa a fost să fie. Așa trebuiau să se întâmple lucrurile”, a mai spus aceasta.”, a declarat Jorge, potrivit viva.ro.

Cum a început relația dintre Jorge și soția lui! Cei doi s-au cunoscut când artistul se afla într-o altă relație Social media

„Ne înțelegem din priviri”

Acum greutățile au trecut, iar Jorge și Ramona Prodea și-au construit o relație și o familie așa cum și-au dorit. Chimia dintre cei doi este de excepție, se înțeleg din priviri și nu și-ar vedeta viața unul fără altul.

„Relația este din ce în ce mai bună. Ne-am sincronizat incredibil. Ne înțelegem reciproc din priviri. Ca în orice cuplu, au mai fost hopuri. Fiecare relație are nevoie de experiențe ca să evolueze. Iar noi am avut diferite momente mai dificile, pe care am învățat să le depășim împreună. Pentru că doar așa putem crește. Iar noi suntem recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat. Noroc că am avut curajul să le depășim.”, a mai spus Jorge.