„Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru. Apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani.”

De ceva timp, Denisa Tănase și Mircea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt parteneri atât în viața privată, cât și în afaceri. Legătura acestora este una strânsă și par de nedespărțit. Fac echipă bună și s-au ridicat unul pe altul de-a lungul timpului. Cum s-au cunoscut cei doi?

Denisa Tănase și partenerul ei s-au cunoscut în urmă cu ceva timp, la botezul fiului lui Andrei Ștefănescu. Mai apoi cei doi s-au reîntâlnit cu ocazia zilei de naștere a Denisei, iar de acolo a început să se înfiripe povestea de dragoste. Aceștia s-au descoperit, s-au potențat reciproc și acum nu și-ar vedea viața unul fără altul. Împreună sunt mai puternici, mai buni, iar legătura lor este extrem de strânsă.

„Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru. Apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani. El a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea.

Când am simțit și realizat că acoperă golurile pe care le aveam (n. r. și-a dat seama că el este alesul). În sensul de completare și de a mă ajuta să mă calibrez pe un drum pe care să am mai multă încredere în mine și în lucrurile pe care le pot face. El mi-a transmis doctrina asta, conform căreia totul este posibil.

Și când te descoperi pe tine într-o variantă mai bună a ta datorită omului de lângă tine, pentru mine ăsta e principalul și cel mai important semn. Este valabil și în cazul lui. Amândoi am devenit variante mai bune avându-l pe celălalt alături. Fiecare în parte a contribuit la a repara ceva ce poate nu funcționa atât de bine la celălalt. Și continuăm să facem asta.”, a declarat Denisa Tănase, potrivit viva.ro.

Cum a început povestea de iubire dintre Denisa Tănase și soțul ei! Cei doi sunt de nedespărțit
Social media

Cum se gestionează conflictele în relație

Deși au o legătură aparte și relația merge foarte bine, între Denisa Tănase și partenerul ei mai apar și momente tensionate. Însă, acestea sunt dezamorsate rapid. Cei doi nu sunt firi conflictuale, iar o ceartă nu durează prea mult. Se cunosc bine și au învățat cum să treacă repede peste orice problemă.

„Nici eu și nici el nu suntem persoane care să rămână într-o stare de supărare foarte mult timp. Uneori, dacă ne dăm seama că se aprind spiritele, începem să glumim și se calmează lucrurile. Suntem conștienți că suntem împreună în asta și că suntem parteneri, nu adversari.

O relație nu este despre ea sau el. Ci despre cum reușesc împreună să facă față provocărilor. Despre cum reușesc să-l înțeleagă pe celălalt și să-i respecte liberul arbitru, gândurile, ideile, alegerile. Nimeni nu posedă pe nimeni. Fiecare are dreptatea lui și sentimente care nu trebuie ignorate. Atâta timp cât nu vrei să îi faci rău persoanei de lângă tine, vei găsi mereu soluții pentru a evita conflictele.”, a mai spus Denisa Tănase.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.