Camilla Parker a făcut primul pas către Regele Charles.

Regele Charles al III-lea și Camilla Parker Bowls au avut o poveste de dragoste ca în filme. Ea i-a fost amantă în mariajul avut cu Prințesa Diana. Relația celor doi a fost intens mediatizată pe tot parcursul vieții lor împreună. 

Regele Charles și Camilla Parker s-au cunoscut cu mult înainte de căsătoria cu Prințesa Diana. Regina Elisabeta și-a dorit-o ca noră pe Diana, devenită Prințesa Inimilor și așa s-au întâmplat lucrurile, deși fiul său avea alte planuri.

Între timp, Camilla se căsătorește cu ofițerul Andrew Parker Bowles cu care are doi copii. În ciuda căsătoriilor, cei doi aleg să își continue relația, iubirea lor fiind atât de puternică. După moartea Dianei, nimic nu le-a mai stat în cale celor doi. Regina consoartă a divorțat în 1995, iar zece ani mai târziu s-au căsătorit.

În ultima perioadă s-a implicat tot mai multe în activități publice și de caritate, iar Regina Elisabeta a fost impresionată. De Anul Nou, monarhul anunță că ducesa de Cornwall devine membră a Ordinului Jartierei reprezentând cel mai înalt ordin cavaleresc. Totodată, la Jubileul de Platină a spus că dorința ei cea mai sinceră este ca ea să devină Regină Consort.

„Este dorința mea sinceră ca, atunci când va veni acel moment, Camilla să fie cunoscută sub numele de Regina Consort.”, anunță Maiestatea Sa, Regina Elisabeta, cu ocazia Jubileul de Platină.

Unde s-au întâlnit Charles și Camilla Parker prima oară

Camilla Parker Bowles s-a născut pe 17 iulie 1947 într-o familie de aristocrați englezi. Tatăl său a fost un comerciant cunoscut de vinuri și se bucurau de o poziție socială privilegiată. Deși era o fire mai băiețoasă, s-a făcut remarcată printre bărbații din jurul ei.

Prima întâlnire la Charles a fost în 1970 pe un teren de polo, iar Camilla a făcut primul pas. Modul neconvențional în care l-a abordat rămâne scris în istorie. Aceasta i-a spus că străbunica sa i-a fost amantă stră-străbunicului său. În acel moment, era îmbrăcată în haine de călărie și era udă până la piele.

Regele Charles în vârstă de 22 de ani a fost atras de inteligența sa și de farmecul ei aparte. Ei au foarte multe pasiuni comune, precum viața la țară sau animalele.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.