Artista recunoaște că este îndrăgostită de iubitul ei, dar nu știe dacă este alesul.

Fără doar și poate, Irina Rimes se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi. Dacă pe plan profesional se poate lăuda cu melodiile care au fost în trending mult timp, artista nu se consideră așa norocoasă pe plan personal. Irina Rimes a trecut printr-un divorț, iar de atunci este mai rezervată atunci când vine vorba de expunerea relațiilor. Acesta este și motivul pentru care artista preferă să își țină relația departe de ochii curioșilor. 

Irina Rimes și iubitul ei sunt împreună de aproximativ un an

Artista este îndrăgostită de un artist francez. Povestea lor a început în urmă cu mai bine de un an, atunci când Irina Rimes a lucrat pentru noul ei album, în Franța. Dar lucrurile au avansat între cei doi, având în vedere că familia ei l-a cunoscut încă de la început pe David Goldcher.

Cei doi s-au cunoscut în timpul pandemiei și se pare că lucrurile au evoluat rapid. Dacă la început artista era reticentă în ceea ce privește noua poveste de dragoste, în prezent, Irina Rimes are planuri mari. Totuși, artista a povestit de mai multe ori că nu știe dacă bărbatul de lângă este alesul.

Cum a început povestea de dragoste a Irinei Rimes cu iubitul ei. Artista, dezvăluiri despre David Goldcher
Social media

Cu toate acestea, Irina Rimes visează să își întemeieze o familie cu iubitul ei. Se pare că artista și partenerul ei de viață au vorbit deja despre căsnicie. Chiar își doresc să devină și părinți. Tot atunci, vedeta povestea că nu se grăbește, mai ales că s-a înșelat în privința bărbaților de mai multe ori.

Artista a fost căsătorită cu Andi Bănică, iar imediat după despărțire, s-a speculat că bărbatul ar fi fost infidel Ba chiar, artistul și-ar fi lăsat iubita de atunci însărcinată. Aceste speculații au fost spulberate chiar de Irina Rimes. Artista a mărturisit că nu au existat astfel de probleme în relația lor.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.