La început, relația dintre Gina Pistol și Smiley a fost una cât se poate de discretă. Cele două vedete au evitat să se expună, încercând să își trăiască povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor.

Așadar, tocmai din cauza nevoii celor doi îndrăgostiți de discreție, amănuntele începutului de relație dintre Gina Pistol și Smiley sunt mai puțin cunoscute de publicul lang. Dar, vedeta postul Antena 1 a dat, de curând, mai multe detalii despre acest subiect.

Cu a început, de fapt, relația dintre Smiley și Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, iar relația lor a fost mult mai expusă publicului, încă din perioada în care prezentatoarea TV a rămas însărcinată.

Totuși, Gina Pistol povestește că la început, atunci când nimeni nu știa nimic despre povestea lor de dragoste, multe fete au încercat să îi cucerească pe Smileu, pentru că erau convinse că este singur.

„Noi ne știam de mult timp! Acum patru ani, pe la sfârșitul lunii martie, am început să vorbim. Eram cu mesaje, recomandări de filme și am ținut-o așa mult timp.

Cel mai mișto era că existau fete care credeau că este singur și se dădeau pe lângă el, iar pentru mine era super-funny. Mă uitam să văd până unde se duc și ce fac.

Îi ziceam lui Andrei: «Fata aia mai avea puțin și se împiedica de mine, noroc că eram pe acolo și eu că cine știe ce-ți făcea, te răpea»”, a povestit Gina Pistol despre cum a început relația cu Smiley, în podcastul lui Speak.

Acum s-a aflat! Cu a început, de fapt, relația dintre Smiley și Gina Pistol: „Noroc că eram pe acolo”
Instagram

Ce le-a transmis Smiley fanilor săi, pe Instagram

Smiley, pe numele său real Andrei Maria, le-a mulțumit public pe contul său de Instagram tuturor fanilor și susținătorilor săi, printr-un mesaj emoționant, pentru toate urările pe care le-a primit de ziua lui de nume.

„Vă mulțumesc mult pentru urările voastre! Mă bucur că v-ați amintit că port numele Sf. Andrei. Și dacă vreți să îmi faceți un cadou, dați share la cea mai nouă piesă *Locul sfințește omul*…o piesă care îmi amintește de vremurile când toată lumea îmi spunea Andrei!”, a scris Smiley pe Instagram.