Loredana Groza este printre cele mai active vedete de pe rețelele de socializare. Deși Loredana are 51 de ani, artista arată și se îmbracă la fel ca puștoaicele de 20 de ani. 

Loredana Groza și-a obișnuit fanii cu postările sale prin care își etalează frumusețea. Foarte multe persoane sunt invidioase pe silueta Loredanei, dar este de înțeles. Artista nu se neglijează, are un stil de viață foarte sănătos și merge foarte des la sălile de sport. Astăzi Loredana și-a uimit fanii cu o poză superbă.

Cum a ieșit Loredana Groza îmbrăcată, pe stradă. Trecătorii și-au dat coate atunci când au văzut-o!
Instagram

Fanii și-au exprimat și de această dată admirația pentru Loredana. Inclusiv fanii altor artiști au admirat-o și i-au adresat câteva complimente. Loredana arată foarte bine chiar dacă are 51 de ani. Poate lejer să le facă concurență tinerelor de 20 de ani. Mereu în trend cu moda, Loredana arată mereu impecabil.

Tocmai de aceea și-a permis să îmbrace o pereche de jeanși model inedit, cu decupaj adânc pe picior, cu vedere la piele și foooarte mulați pe posterior! Nu e de mirare că trecătorii au rămas uimiți atunci când au văzut-o pe blondină, în plină stradă, într-o asemenea ținută hot și nonconformistă.

Cum reușește Loredana să arate așa?

Loredana este într-o formă de zile mari, dar face eforturi pentru a se menține așa. Vedeta are foarte mare grijă la alegerea alimentelor iar sportul este nelipsit din viața ei. Loredana a mărturisit că își petrece aproape două ore pe zi în sala de antrenamente. Doar atât? Da, se pare că este suficient pentru Loredana.

”Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale”, a declarat Loredana.

Loredana a precizat că micul său dejun este compus din fructe uscate sau proaspete şi un iaurt. La prânz, artista mănâncă de obicei carne de pui sau de curcan. Uneori adaugă și salată. Când vine vorba de cină, Loredana preferă salatele și uneori adaugă la acestea și semințe, avocado sau chiar și pește.