Alexia Eram și Mario Fresh și-au continuat petrecerea de revelion cu o vacanță în Dubai, chiar la început de an. Cei doi se bucură de o bine meritată vacanță și de timpul petrecut împreună. Fiica Andreei Esca le-a arătat fanilor din mediul online mai multe imagini din vacanță, însă una dintre poze i-a uimit pe internauți. Cum a fotografiat-o Mario Fresh pe frumoasa lui iubită?

Ce poate fi mai frumos la început de an, dacă nu o vacanță? Alexia Eram și-a luat iubitul și au plecat departe de casă, tocmai în Dubai. Spre surprinderea internauților, Alexia Eram a decis să renunțe la inhibiții și să arate mai mult ca de obicei.

Cum a fotografiat-o Mario Fresh pe Alexia Eram

Fiica Andreei Esca a postat în mediul online o fotografie în care apare la geamul camerei de hotel purtând doar un halat de baie. Aceasta și-a dezgolit un umăr și se poate oserva că nu are nimic pe dedesubt. Cu părul în prosop și fără strop de machiaj pe față, Alexia este extraordinar de sexy și frumoasă.

Imagina i-a surprins pe mulți. Fanii au aplaudat curajul Alexiei și au apreciat imediat fotografia. Nu în urmă cu mult timp, aceasta s-a pozat de asemenea, înr-o ipostază care îți taie respirația.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia Eram se răsfață în Dubai cu Mario Fresh

Fiica Andreei Esca nu a uitat nici de fanii ei cărora le arată în fiecare zi ce locuri minunate a mai descoperit. Nici ea și nici Mario nu s-au uitat la bani atunci când au ales locația de relaxare. Cei care îi urmăresc pe Instagram au observat că porumbeii se distrează în cele mai luxoase locuri și petrec în cele mai scumpe cluburi. Alexia Eram a devenit mai feminină și mai curajoasă după această experiență.